• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عدم نمایش صحیح مراجع و جابه‌جاشدن مطالب ذو ستون مقاله فارسی در همایش سمنان

نویسنده 9105564, جون 16, 2014, 05:05:55 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

9105564

با سلام.وقتی من مطالب کلی مقاله رو در قالب استاندارد داده شده توسط همایش تایپ میکنم به قسمت مراجع که میرسم مراجع ستون اولش در صفحه نصفش خارج میشه و با همون فاصله برنامه ریزی شده ستون بعدی نشان داده میشه اما مشکل اینجاس که ستون اول کاملا به سمت راست و خارج صفحه رانده میشه طوریکه فقط و فقط یک تیکه از مراجعی که در ستون اول هس دیده میشه.چیکار باید بکنم وقت چندانی هم ندارم.و همه اون قسمتای دیگه روک پاک کردم و فقط خواستم مراجعرو بفرستم دیدم به راحتی مراجع در یک صفحه میان لازم به ذکر هس که مراجع من همشون لاتین هستن.اما این فایل رو که فرستادم چون مطالبمو پاک کردم ستون اول و دوم جا به جا میشه یعنی حین نوشتن مقاله این مشکل و داشتم دو ستون با هم جا ب جا مشد من اما ادامه دادم تا اینکه مقاله تموم شد و به قسمت نتایج رسید در نمایش پی دی افهر ستون در جای خودش بود اما منابع یک تیکه از اون گیدا نبود در صفحه 3.باید چیکار کنم؟با تشکر

دلیل ویرایش: ویرایش عنوان موضوع.

هادی صفی‌اقدم

سلام
اولین سوال‌تون رو در تالار گفتگوی پارسی‌لاتک تبریک می‌گم.
بیزحمت یک عکس از اون مشکل مراجع بفرستین.
باز فکر نمی‌کنم بتونم کمکی کنم. در این صورت میگم که بهم اگه خواستین، ایمیل بزنین تا درستش کنم. فعلا اون عکسه رو بفرستین.

هادی صفی‌اقدم

9105564

خیلی معذرت میخوام به علت مشکلاتی که سیستم و نتم داره و هنگ میکنن اینطور میشه.اصلا من چند بار پاسخ زدم ولی صفحه ای باز نشده.میشه راهنماییم کنین که چطور عکس بگیرم که حجمش کم بشه؟

هادی صفی‌اقدم

صفحه مراجع رو باز کنین که روی مانیتورتون باشه.
دکمه print screen رو از کیبوردتون بزنین. ممکنه اسمش بصورت مخفف prt scn باشه و ...
بعد  روی دسکتاپ کلیک راست کنین.
new bitmap image رو بزنین
ورش کلیک راست کنین و edit بزنین. یا open with برنین و pant بزنین.
باز که شد، توش از منوی edit گزینه paste رو بزنین.
منوی file گزینه save as
نوع فایل رو jpeg  یا jpg انتخاب کنین و ذخیره کنین.
اینو بفرستین.
اگه نشد، خبر بدین.

9105564

خ ممنونم

هادی صفی‌اقدم

نشد مشکل رو بفهمم.
خواستین، فایل‌تون رو به ایمیلم بفرستین.براتون پیغام خصوصی می‌کنم الان.

هادی صفی‌اقدم

من فایل شما رو با ایمیل گرفتم. و روی سیستمم چک کردم. ولی نتونستم منشأ مشکل رو پیدا کنم.
بعدش استایل مقاله رو ا سایت دانشگاه سمنان که برای کنرفرانس هست، گرفتم و اونو هم چک کردم. اولش خودش درست بود.
ولی همین‌که قسمت ۳ تا اول مراجع رو حذف کردم، مراجع‌ش مثل فایل شما خراب شد و رفت توی حاشیه.
هر چی تلاش کردم، نتونستم باز منشأ مشکل رو پیدا کنم.
سواد من جواب نداد.
تنها راهی که جواب داد این بود که قبل شروع مراجع دستور زیر رو بزنین که مراجع در صفحه‌ای (ستون)جدا بیاد.
\newpage
امیدوارم دوستان دیگه تالار که بیشتر بلدن، وقت کنن و تالار جواب شما رو بدن.
البته این مشکل از شما نیست. حتما کنفرانس راه‌کاری براش پیدا خواهد کرد.

9105564

شبانه روز تلاش کردمو خودم نتونستم حلش کنم. واقعا خ ازم وقت گرفت :(قبل دستور مراجع که \newزدم باز با همون مشکل فقط صفحه بعدی رفته.خ خ خ ازتون تشکر می کنم که وقت گداشتین.کس دیگه ای نمیشناسین که کمکم کنه؟الان باید چیکار کنم؟

هادی صفی‌اقدم

منتظر بمونین. من هم معرفی کنم، تا تالار نیان، به شما نمی‌تونن کمکی کنن.
اره در مورد فایل شما جواب نمیده. حدس میزنم بخاطر ارورهای فایل‌تون هست. نمی‌دونم.
یک راه دیگه اینه که امتحان کردم اینه که multicls رو قبل مراجع ببندین.
و مراجع رو جداگانه در محیط multicols بذارین.

9105564

:(منم قبلا اینکارو کردم این فایلو بستم و مراجع تو یه ستون به دو قسمت تبدیل شده.الان باز که امتحان میکنم اینم ج نمیده و علاوه بر دو ستونی بودن فرمول آخری بازم نصفش میره تو حاشیه :(

هادی صفی‌اقدم

فرموله بخاطر خطاهای فایل‌تون هست. از اوّل فایل شروع کنین و خطایابی کنین.

فرشاد ترابی

من فایلو  پردازش کردم و مشکل نداشتم. فقط چون عکس لوگو را نداشتم  \chead  را حذف کردم. همچنین من از فونت HM XNiloofar استفاده کردم. این هم نتیجه!

هادی صفی‌اقدم

چون فونت رو عوض کردین، و مطالب جابجا شدن، برای شما درست شده دکتر.
بیزحمت دکتر بخش ۳ رو حذف کنین. و یا بیشتر. باید مشکل ایجاد بشه.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: 9105564 در جون 16, 2014, 10:42:13 بعد از ظهر
شبانه روز تلاش کردمو خودم نتونستم حلش کنم. واقعا خ ازم وقت گرفت :(قبل دستور مراجع که \newزدم باز با همون مشکل فقط صفحه بعدی رفته.خ خ خ ازتون تشکر می کنم که وقت گداشتین.کس دیگه ای نمیشناسین که کمکم کنه؟الان باید چیکار کنم؟
سلام. من هم مقداری وقت گذاشتم ولی نفهمیدم مشکل از کجاست  ???
می‌توانید در اینجــــــــــــــــا Open As Template را انتخاب کنید و اقدام به نوشتن مقاله خود فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎