• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در نصب تک لایو

نویسنده giti, جون 16, 2014, 12:07:44 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

giti

واقعا شرمنده که اینقدر سطح سوادم پایینه. الام همین کاری که گفتین رو انجام دادم و مشکل حل نشد. فکر کنم باید قیدش رو بزنم چون دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. و با اینکه میدونم این نرم افزار چقد خوبه ولی الان واقعا بدم میاد ازش.

giti

شرمنده که اینقدر سطح سوادم پایین هست.
این کار رو کردم و پیغامی که میده اینه
output written on sample2e.pdf<3page>
transcript written on sample2e.log

هادی صفی‌اقدم

مهم نیست. اینقده منفی حرف نزنین لطفا درست میشه.
این پیغام یعین اینکه موتور زی‌لباتک شما میشه گفت درست کار می‌کنه.
سیستم عامل‌تون چی هست؟
ویندوز؟ لینوکس؟ مک؟
چه نسخه‌ای؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: giti در جون 17, 2014, 07:08:58 قبل از ظهر
واقعا شرمنده که اینقدر سطح سوادم پایینه. الام همین کاری که گفتین رو انجام دادم و مشکل حل نشد. فکر کنم باید قیدش رو بزنم چون دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. و با اینکه میدونم این نرم افزار چقد خوبه ولی الان واقعا بدم میاد ازش.
مهم نیست. همین که با دقت اینجا روند سوال و جواب رو ادامه دارین میدین که وقت من تلف نشه، خوبه. از این بیشتر انتظاری از کاربران ندارم.

giti

فرشاد ترابی

معذرت می‌خواهم که میان بحث دخالت می‌کنم. آیا مقاله شما فارسی نیست؟ اگر فارسی است، شما داری با pdflatex‌ آنرا پردازش می‌کنید. لطفا با xelatex پردازش کنید و نتیجه را گزارش کنید.
همچنین فکر کنم در استایل مربوطه از فونت XB Niloofar‌ استفاده شده. آیا شما این فونت را روی سیستم (با توجه به تعویض آن) نصب کرده‌اید؟

هادی صفی‌اقدم

این کارایی که میگم رو در مورد دو فایل زیر انجام بدین.
۱- فایلی که ضمیمه کرده‌ام.
۲- فایل مشکل‌دار خودتون

command prompt رو باز کنین.
دستور زیر رو بزنین

cd\

باید نوشته باشه مثلاً:

c:\>

پس نتیجه می‌گیریم باید فایلی که ضمیمه کرده ام / باهاش مشکل دارین رو در مسیر زیر کپی کنین.

c:\>

بعدش دستور زیر رو توی اون پنجره مشکی بزنین.

xelatex filename.tex

filename اسم فایل‌تون هست.
مثلا اگه اسم فایل‌تون mythesis.tex هست، باید بزنین:

xelatex mythesis.tex

نتیجه رو بهم بگین.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: فرشاد ترابی در جون 17, 2014, 09:19:37 قبل از ظهر
معذرت می‌خواهم که میان بحث دخالت می‌کنم. آیا مقاله شما فارسی نیست؟ اگر فارسی است، شما داری با pdflatex‌ آنرا پردازش می‌کنید. لطفا با xelatex پردازش کنید و نتیجه را گزارش کنید.
همچنین فکر کنم در استایل مربوطه از فونت XB Niloofar‌ استفاده شده. آیا شما این فونت را روی سیستم (با توجه به تعویض آن) نصب کرده‌اید؟
دقیقاً! مرحله بعدی بعد تست نصب درست تک، تست فونت بود که میخاستم بگم. :)

giti

ممنونم از لطف همه اساتید و دوستان. درست شد :)

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: giti در جون 17, 2014, 09:42:54 قبل از ظهر
ممنونم از لطف همه اساتید و دوستان. درست شد :)
قدم دکتر ترابی عزیز خوش بود! :)  :o

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: giti در جون 16, 2014, 09:04:24 بعد از ظهر
اره هم واسه مقاله سمنان و هم واسه یک مقاله ژورنالی که دارم آماده میکنم لازم دارم. ولی من وارد این شدم ولی چیزی بالا نمیاد امکانش هست برای سرعت اینترنت باشه؟
سلام.
متاسفانه لینک ارسالی من ایراد داشت. اصلاحش کردم. البته در هر صورت مطابق فرمایش آقای صفی اقدم می توانید در سایت مذکور نسبت به ایجاد پروژه و نوشتن مقاله خود اقدام فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎