• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در فایل لوگ

نویسنده bahare60, جون 18, 2014, 12:25:10 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

با سلام. برنامه اررور فایل لوگ میده.

هادی صفی‌اقدم

سلام
میگین ارور لاگ میده، یک چیز کلی هست.
دقیقا و بیشتر بگین چه خطایی میده.
اگه فایل لاگ داره، بفرستین. اگه پیغام میده پیدا نشد، صفحه زیر رو ببینین.
موضوع: موارد دادن خطای لاگ فایل پیدا نشد log file not foun

bahare60

این خطا
log file not found
بعد فایل pdf هم نمیده .
ممکنه اشکال از انتخاب نام فارسی فایلم باشه ؟؟

هادی صفی‌اقدم

bahare60

ممنون مشکل از نام فارسی بود الان فایل لوگ داد ولی pdf ام صفحه سفید اومده. امکانش هست فرمانهای برنامه امو چک بکنید ، نمی دونم اشکال از کجاست ???

هادی صفی‌اقدم

خیر نمی‌تونم چک کنم. چون فایل log نفرستادین. منم بر اساس فایل لاگ شما می‌تونم ببینم ایرادش چیه. فعلا...

bahare60

فایل لوگ فرستادم

هادی صفی‌اقدم

اولین خطای فایل شما اینه:
! Font \zf@basefont="XB Niloofar/ICU" at 10.0pt not loadable: Metric (TFM) file
یعنی فونت فوق نصب نیست. نصبش کنین.
ضمنا بهتره از سری HM_Xٔ استفاده کنین که اصلاح‌شده همین فونته.

bahare60

برای نصب قلمها رو توی فولدر فونت کنترل پنل کپی میکنم ولی برای هر قلم اررور میده . قلم به نوع ویندوز هم میتونه ربط داشته باشه؟ این اررو
font/ afm dose not appear to be a valid font

هادی صفی‌اقدم

این خطا برای اینه که شما فایلی رو دارین توش پوشه فونت کپی می‌کنین که فونت نیست.
کنار فونت‌ها فایل‌های راهنما و readme هست. اینا رو نباید کپی کنین.

bahare60

مشکل نصب قلم هنوز حل نشده ، شاید مشکل از مراحل نصب قلم باشه  توی پوشه MikTeX فونت ها رو کپی میکنم توی فولدر فونت کنترل پنل، ولی هر بار ارور میده. از صفحه ای که فولدر فونت رو کپی میکنم عکس گرفتم. شاید راه نصب رو اشتباه میرم  :-\ :-\

هادی صفی‌اقدم

فونت رو نباید پوشه میک‌تک کپی کنین. روی ویندوز نصب باید بشه.
و نباید توی پوشه font که ویندوز داره، بصورت پوشه کپی بشه. باید همه بصورت فایل کپی بشن.

bahare60

تمام مشکل تایپم فقط به قلم ها برمیگرده . وقتی فرمانهای بالای برنامه رو کم میکنم pdf  میده و تایپمو می بینم اونم به خاطر این هست که قلم xb niloofar رو جداگانه دانلودکردم و نصب شد. ولی بقیه قلمها رو همونطور که توی عکس نشون دادم کپی کردم توی فولدر فونت کنترل پنل ولی برای همه اونا اررور میده. عکس دومی که فرستادم پوشه فونتی هست که همه اشو برداشتم و کپی کردم توی فونت کنترل پنل ، جداگانه هم امتحان کردم و مثلا برای یکی از فونتها پوشه ها رو باز کردم تا به پوشه نهایی یکی اشون رسیدم و اونو کپی کردم توی فولدر فونت کنترل پنل ولی بازم همون اررور رو داد دقیقا.
مراحلی که نصب میکنم  و اررور  قسمت فونت کنترل پنل رو عکس گرفتم ، فرستادم .

bahare60

خداروشکر مشکل حل شد  :)  فونت ها  رو مجددا دانلود کردم و نصب کردم  خروجی pdf داده شد .