• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خروجی pdf ندارم

نویسنده bahare60, جون 18, 2014, 12:51:41 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

برنامه pdf نمیده. نمیدونم مشکل از کجاست

هادی صفی‌اقدم

سلام
فایل log شما ناقصه. کاملشو بفرستین.
و میک‌تک شما 2.8 خیلی قدیمی چند سال پیش و پرتابل هم که هست.
باید میک‌تک 2.9 نصب کنین.
چون سابقه میک‌تک به نظرم خیلی بده و بدتر از تک‌لایو هست، پیشنهادمه تک‌لایو آپدیت نصب کنین.

bahare60

فایل لوگ

هادی صفی‌اقدم

باز ناقصه. شما باید یا وایسین exited normally بده یا خطا بده. وسط پروسه متوقفش نکنین. اگه هم میشه، خبر بدین.

bahare60

نه وسط کار متوقف نکردم اینبار پایین برنامه این پیام اومد
Process started

+ mupdf\fitz\stm_open.c:112: fz_openrfile(): syserr: open 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payanname.pdf': ÆW<²Ðò1 | mupdf\mupdf\pdf_open.c:699: pdf_loadxref(): cannot open file: 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payanname.¦W<²ðò1 + mupdf\fitz\stm_open.c:112: fz_openrfile(): syserr: open 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payanname.pdf': T<²€ò1 | mupdf\mupdf\pdf_repair.c:165: pdf_repairxref(): cannot open file 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payannaöW<² ò1

Process exited normally

bahare60

هر بار همین فایل لوگ میاد ، تغییر نمیکنه . در شروع تایپ فایل pdf داشتم ولی وقتی فرمانها را از بالای صفحه تغییر دادم و بیشتر کردم دیگه فایل pdf  به من نداد.

هادی صفی‌اقدم

من نمی‌دونم چرا شما برای چندمین بار اینو می‌فرستین. منم باید زحمت دانلود و تستشو بکشم.وقت و...! همه‌ش همون فایل اولیه.
من صفحه‌ای آماده می‌کنم و مراحل کار رو می‌نویسم و برای شما می‌فرستم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: bahare60 در جون 18, 2014, 03:40:19 بعد از ظهر
نه وسط کار متوقف نکردم اینبار پایین برنامه این پیام اومد
Process started

+ mupdf\fitz\stm_open.c:112: fz_openrfile(): syserr: open 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payanname.pdf': ÆW<²Ðò1 | mupdf\mupdf\pdf_open.c:699: pdf_loadxref(): cannot open file: 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payanname.¦W<²ðò1 + mupdf\fitz\stm_open.c:112: fz_openrfile(): syserr: open 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payanname.pdf': T<²€ò1 | mupdf\mupdf\pdf_repair.c:165: pdf_repairxref(): cannot open file 'D:\Bahar\MikTeX_Portable\payannaöW<² ò1

Process exited normally
فکر می‌کنم منشأ مشکل رو پیدا کردم.
خط اخر همین خطایی که فرستادین رو ببینین، یک کاراکترهای ناشناخته هست.
اسم و مسیر فایل رو کلاً به لاتین تبدیل کنین. و تست کنین. ببینین درست میشه؟
البته اگه یونیکد رو برای سیستم‌عامل‌تون فعال کنین، این مسایل پیش نمیاد.