• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

حذف حاشیه در یک پاراگراف

نویسنده iman, جون 19, 2014, 01:58:42 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

iman

با سلام. از اینکه دوباره این سئوال را می پرسم عذرخواهی می کنم. من نوشته ای ایجاد کرده ام که حاشیه صفحات زوج و فرد باهم فرق میکند. مثلا صفحات زوج حاشیه چپ و صفحات فرد حاشیه راست دارند. حال می خواهم حاشیه یک پاراگراف که در دو صفحه ادامه دارد را حذف کنم. یعنی می خواهم یک پراگراف که حاشیه نداشته باشد یعنی کل صفحه را بگیرد ایجاد کنم.دستور ‎\newgeometry پاراگراف را از صفحه جدید آغاز می کند و دستور \begin{adjustwidth}  نیز چون حاشیه دو صفحه قرینه است مفید نیست. خواهشا در این خصوص مرا راهنمایی کنید. با تشکر

ویرایش عنوان موضوع.

پروین نقی زاده

نقل قول از: iman در جون 19, 2014, 01:58:42 بعد از ظهر
با سلام. از اینکه دوباره این سئوال را می پرسم عذرخواهی می کنم. من نوشته ای ایجاد کرده ام که حاشیه صفحات زوج و فرد باهم فرق میکند. مثلا صفحات زوج حاشیه چپ و صفحات فرد حاشیه راست دارند. حال می خواهم حاشیه یک پاراگراف که در دو صفحه ادامه دارد را حذف کنم. دستور ‎\newgeometry پاراگراف را از صفحه جدید آغاز می کند و دستور \begin{adjustwidth}  نیز چون حاشیه دو صفحه قرینه است مفید نیست. خواهشا در این خصوص مرا راهنمایی کنید. با تشکر

با اجازه اساتید محترم
من متوجه سؤالتون نمی‌شم. حاشیه صفحات زوج و فردتون به این دلیل با هم متفاوته که شما از دستور twoside استفاده کرده‌اید و صفحات شما پشت و رو تنظیم شده.
ای کاش یه فایل کمینه می‌فرستادید و سؤالتون رو شون‌تر مطرح می‌کردید. (من که متوجه سؤالتون نشدم) (منظورتون از حذف حاشیه یک پاراگراف چیه!!!؟؟)

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: iman در جون 19, 2014, 01:58:42 بعد از ظهر
یعنی می خواهم یک پراگراف که حاشیه نداشته باشد یعنی کل صفحه را بگیرد ایجاد کنم.
می‌شه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی چی که کل صفحه را بگیرد؟ منظورتون رو با یه عکس می‌تونید نشون بدید؟
در ضمن لطفاً سوال‌تون رو فقط یک‌بار بپرسید.

iman

یعنی پراگراف تورفتگی به اندازه 5 سانتی متر که همه صفحه داره نداشته باشه و از چپ و راست به اندازه 2 سانتی متر حاشیه یا بوردر داشته باشه. ممنون