• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

دانلود بسته‌های میک‌تک

نویسنده bahare60, جولای 02, 2014, 05:18:20 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

منطورم قسمت TexMaker برنامه هست که پیدا نیست. جایی که تایپ می کنیم .

bahare60

قسمت TexMaker بعد نصب نمیاد،miktex-portable-2.9.5105 هم نصب کردم مشکل همین بود قسمت TexMaker نداشت برای تایپ.
برای پرتابل پوشه ای به نام Texmaker نیست !!

محمود امین‌طوسی

دوست گرامی TeXMaker تنها برنامه‌ای نیست که به عنوان ویرایشگر اسناد لاتک استفاده می‌شود. در تصویری که فرستاده‌اید،‌دومین آیتم در پوشه میک‌تک  TeXWorks  است. در این ویرایشگر هم می‌توان اسناد لاتک را تایپ کرد. پس شما الان ویرایشگر دارید. لازم نیست دنبال TeXMaker بگردید. TeXMaker همراه با هیچ یک از توزیعهای تک نصب نمی‌شود و در صورت نیاز باید خودتان نصب کنید.
پیشنهاد می‌کنم دقایقی وقت بگذارید و این مقاله معرفی زی‌پرشین را مطالعه فرمایید تا پاسخ برخی پرسشهای خود را دریافت کنید.
ضمنا قبل از نصب بسته‌های دیگر یا هر چیزی یک مثال ساده‌ی لاتک انگلیسی را در Texworks همراه با میک‌تک نوشته و اجرا کنید تا ملاحظه فرمایید که برای یک سند ساده چیز دیگری لازم ندارید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

bahare60

ممنون از راهنمایی تون.چون از قبل در TeXMaker تایپ می کردم تایپ رو در همونجا میخوام ادامه بدم نه در texworks. گفتید TeXMakerرا باید خودمان جدا نصب کنیم. این قسمت توی نصب برنامه نبود از کجا باید دانلود بشه؟ و اینکه آیا برای پرتابل و زی پرشین 2.9 و 2.8 متفاوت هست؟

هادی صفی‌اقدم

متفاوت نیست. صفحه دانلود:
http://www.xm1math.net/texmaker/
اینم امکاناتش از تک‌میکر بیشتره:
http://texstudio.sourceforge.net/

bahare60

Texstudio رو نصب کردم واقعا امکاناتش بیشتر  از TexMaker هست ولی نتونستم قسمتی که کار Quick Build رو در TexMaker انجام میده رو پیدا کنم. و اینکه در برنامه  قلم تایپ ریز دیده میشه نمی دونم تنظیمات قلم رو از کجا تغییر بدم. ممنون میشم راهنمایی ام کنین.

ابوالفضل دیانت

با سلام
به منوی option بروید. قسمت configure Texstudio را انتخاب کنید.
الف) در قسمت Build یک گزینه به نام Build & View دارد که همان Quick Build است. که اگر متن فارسی با xepersian‌ می خواهید
تایپ کنید باید کامپایلر خود را xelatex کنید. راحش هم این است که گزنیه دوم در همان منوی Build گزینه Default Compiler را به xelatex تغییر دهید. بدین منظور
دکمه آچار در سمت راست همان گزینه را فشار دهید.
ب) برای تنظیم فونت به قسمت Editor از همان منوی  configure Texstudio بروید. گزینه های اول و دوم در قسمت Editor برای تنظیم فونت و اندازه آن است.

bahare60

ممنون از راهنمایی تون کامپایلر رو تغییر دادم چطور روی منوی برنامه بیارمش و دم دست باشه.

ابوالفضل دیانت

یا این که شما در Texstudio اون بالا سه گزینه می بینید.
یکی دو علامت سبز کنار هم است که همان Quick‌build‌ که همان کار کلید F1 را می کند. یک علامت سبز build عادی
یک صفحه + یک ذره بین برای دیدن فایل pdf که همان کار کلید F7 را می کند.

bahare60

دکمه سبز اول Quick & view هست ولی pdf  رو نشون میده و در عمل کاری انجام نمی ده . میشه تنظیمات منو نگاه کنید.

ابوالفضل دیانت

bahare60

نه !! هیج اتفاقی نمی یوفته ...
فقط فایل pdf ای که از قبل داشتمو باز میکنه . تغییرات اضافه نمیشه .

هادی صفی‌اقدم

بخاطر اینه که شما میک‌تک‌تون پرتابل هست. یعنی به path سیستم اضافه نشده که این ادیتور تک‌استودیو بسناسدش.
اضافه کردن به path سیستم رو تالار جستجو کنین. راهنماشو نوشته‌ام.

هادی صفی‌اقدم

روی آیکن میکتک پرتابل کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنین.
command promp رو بزنین.
اونجا  این دستورها رو بزنین. بعدش هر کدوم اینتر بزنین. تموم که شد، بعدی رو بزنین.

initexmf --update-fndb
mktexlsr