• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

دانلود بسته‌های میک‌تک

نویسنده bahare60, جولای 02, 2014, 05:18:20 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

اینکارو کردم تاثیری نداشت ، ببینین دستور رو درست زدم ؟

هادی صفی‌اقدم

قبل زدن این دستورها، در این پنجره، باید به مسیر پوشهٔ bin میک‌تک برین.

bahare60

پس قبل این فرمان ، توی  پوشهٔ bin میک‌تک چه تغییراتی باید بدم ؟

هادی صفی‌اقدم

هیچی. همین که توی اون مسیر باشین و اون دستورها رو بزنین کافیه.
البته بگم که شانسی جواب میده. یعنی باید درستش کنه. اما بستگی به سطح خرابکاری نصب بسته قبلی داره. امتحان کنین.

bahare60

این برنامه چقدر پر دردسره ! پوشه Bin رو از قسمتی که پرتابل رو نصب کردم باید پیدا کنم؟ من که چیزی ندیدم. پر از پوشه هست. در نهایت اگر مشکل از پرتابل بودن باشه نسخه اصلی زی پرشین 2.9 رو نصب می کنم .

هادی صفی‌اقدم

اصلاً هم پردردسر نیست. بخاطر اینه که شما بدترین روش‌های بین توزیع‌های TeX رو انتخاب کردین. اینکه میگم بدیترین، واقعاً بدرتینه. چون هم میک‌تکه. basic هم که هست. پرتابل هم که هست.
مسیرش اینه:

miktex\miktex\bin

bahare60

خب در حد یه تایپ ساده می خوام از برنامه استفاده کنم نه خیلی حرفه ای . فقط برای نصب دو تا بسته چند روش نصب میک تیک و تیک لایو رو رفتم . سر راست نیست هیچکدومشون. یه آمورش کلی یه نصب سر راست برای هیچکدومشون نیست! بعد وقتی مشکلات دوستان دیگه رو میخونم خیلی کم پیش میاد مشکلات شبیه به هم باشه واقعا خوندنشون وقتگیر و اغلب بی نتیجه هست. انشاالله در آینده یه برنامه بهتر اختراع بشه یا همینها رو دردسرشو کمتر کنن .

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: bahare60 در جولای 04, 2014, 10:35:32 بعد از ظهر
خب در حد یه تایپ ساده می خوام از برنامه استفاده کنم نه خیلی حرفه ای . فقط برای نصب دو تا بسته چند روش نصب میک تیک و تیک لایو رو رفتم . سر راست نیست هیچکدومشون. یه آمورش کلی یه نصب سر راست برای هیچکدومشون نیست! بعد وقتی مشکلات دوستان دیگه رو میخونم خیلی کم پیش میاد مشکلات شبیه به هم باشه واقعا خوندنشون وقتگیر و اغلب بی نتیجه هست. انشاالله در آینده یه برنامه بهتر اختراع بشه یا همینها رو دردسرشو کمتر کنن .
اگه منظورتون اینه که برنامه‌ای اختراع بشه که با گفتن «نصب شو»، نصب بشه، اره منم ازش خوشم میاد.
شما تک‌لایو ۲۰۱۴ رو دانلود و نصب کنین.
اینم راهنماش:

www.parsilatex.com/mediawiki/index.php?title=راهنمای_نصب_تک‌لایو_در_ویندوز
یک خط و نصف هست.

bahare60

من فبلا دانلود تیک لایو رو رفتم ولی سرعتش خیلی پایین بود و خیلی قطع میشد، این که الان فرستادین یه روش دیگه ای دانلود تیک لایو هست؟ برای شروع باید از دانلود کننده تیک لایو استفاده بشه؟ اینکه نوشته : به مسیر پوشه‌ی TeXLive که فایل Install-tl.bat داخلش هست و دستور زیر را بزنید: install-tl.bat -gui=text
این مسیر پوشه TeXLive منظورم این هست که از کجا پیدا میشه ؟ از دانلودکننده باید استفاده بشه؟

هادی صفی‌اقدم

ببینین دوست عزیز؟ اینکه برای شما جواب نداده یا سرعت کم بوده، و ... مشکل همه در ایران هست. سرعت اینترنت‌های خونگی کم هست. چون بیشتر سرعت بالا نیاز ندارن و نمیگیرن. همین چند دقیقه پیش من با rsync تک‌لایو رو آپدیت کردم و سرعتش بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ کیلوبیت در ثانیه بود. یعنی در عرض ۳ ساعت می‌تونست همه‌شو دانلود کنه. یعنی سرعت خوب. چون سرعت اینترنت من خوبه.
این بحث‌ها رو بیخیال بشین.
مشخص کنین میخایین میک‌تک‌تون رو درست کنین یا تک‌‌لایو رو دارین یا ندارین یا میخایین دانلود کنین یا ... که راهنمایی‌تون کنم. موضوع‌ها رو تموم نشده ول نکنین. منم وقت بیشتر از این ندارم.

bahare60

سرعت من 512 هست با اینحال در سه روز که هر روز دو سه ساعت میذاشتم فقط 200 تا تونست دانلود کنه. من با همین نسخه پرتابل میخوام کارمو ادامه بدم و دو تا بسته ای که نیاز دارمو نصب کنم و هنوز مشکل کامپایلر برام حل نشده. اون مسیر bin  رو پیدا کردم منظورتون از اینکه در مسیر پوشه bin باشم و فرمان رو بدم متوجه نشدم. در مسیر پوشه بودن رو متوجه نشدم !!!

هادی صفی‌اقدم

512 تقسیم بر ۸ میشه 64.  بیخیال...
بعد اینکه با کلیک روی آیکن میک‌تک پرتابل زدین و به اون صفحه مشکلی رفتین،
به مسیر پوشه hin برین.
من الان میک‌تک ندارم تست کنم. اما باید این باشه:
miktex\miktex\bin
یعنی باید بزنین:
cd miktex\miktex\bin
بعدش اون دو تا دستورو بزنین.

bahare60

این دستور رو زدم cd miktex\miktex\bin
ولی میگه که سیستم path رو نمی تونه پیداکنه. من برنامه نویسی نمی دونم باید از سیستم خودم مسیری که پرتابل رو نصب کردم  رو بزارم؟؟

هادی صفی‌اقدم

برنامه‌نویسی نیست. دستور ویندوز هست. من الان وقت توضیح دادن این دستورهای ونیدوز را ندارم و کار دارم. این درست کردن میک‌تک خراب‌شده رو بیخیالش بشین.

bahare60

پس برای استفاده  از Tex studio که کامپایلرش مشکل نداشته باشه از چه برنامه ای استفاده کنم؟ به غیر تیک لایو که دانلوش مشکله.