• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نوشتن جمله قصار ابتداي فصل

نویسنده mohas, جون 09, 2010, 10:54:56 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

mohas

سلام، من مي‌خواهم اول هر فصلي يك جمله بذارم يا مثلا يه حديث. قبل از عنوان فصل يا بعد از اون فرقي نداره، ولي قبل از متن اصلي اون فصل ميخوام باشه. اميدوارم منظورمو تونسته باشم بگم! چه جوري ميشه اين كار رو كرد؟ ممنون 

vafa

نقل قول از: mohas در جون 09, 2010, 10:54:56 قبل از ظهر
سلام، من مي‌خواهم اول هر فصلي يك جمله بذارم يا مثلا يه حديث. قبل از عنوان فصل يا بعد از اون فرقي نداره، ولي قبل از متن اصلي اون فصل ميخوام باشه. اميدوارم منظورمو تونسته باشم بگم! چه جوري ميشه اين كار رو كرد؟ ممنون
چیزی مثل این؟

مهدی امیدعلی

نقل قول از: وفا در جون 09, 2010, 11:15:27 قبل از ظهر
چیزی مثل این؟
در هر قسمتی از ریاضیات که ساختاری جبری با استفاده از مولد و رابطه تعریف می‌کنند این نماد برای این منظور به کار می‌رود. مثلا $\langle x,y|xy=yx\rangle$.

mohas

خيلي ممنون! آره خودشه. البته وقتي من ميخواهم قبل از عنوان فصل بياد، ميره تو صفحه قبلش. من دستوري رو كه لطف كرده و گفته بوديد رو بعد از عنوان فصل گذاشتمش، درست شد.
بازم ممنون

مهدی امیدعلی

نقل قول از: مهدی امیدعلی در جون 09, 2010, 12:18:15 بعد از ظهر
در هر قسمتی از ریاضیات که ساختاری جبری با استفاده از مولد و رابطه تعریف می‌کنند این نماد برای این منظور به کار می‌رود. مثلا $\langle x,y|xy=yx\rangle$.
معذرت می‌خوام که این پست اینجا ظاهر شده است. وضعیت اینترنت تو این روزا خیلی خرابه. واسه همین ده‌بار باید دکمهٔ ارسال رو فشار داد تا یک پست ارسال بشه و بنابراین ممکنه اشکالاتی پیش بیاد. چیزی که می‌خواستم اینجا بیان کنم این بود که با توجه به این پست باید بگم نوشتن جمله قصار در کلاف Koma دارای مشکل است و بهتره یک  بررسی بشه. در این کلاف جملات قصاری که توسط خود کلاف نوشته می‌شوند راست‌چین هستند.

vafa

نقل قول از: مهدی امیدعلی در جون 09, 2010, 08:43:51 بعد از ظهر
معذرت می‌خوام که این پست اینجا ظاهر شده است. وضعیت اینترنت تو این روزا خیلی خرابه. واسه همین ده‌بار باید دکمهٔ ارسال رو فشار داد تا یک پست ارسال بشه و بنابراین ممکنه اشکالاتی پیش بیاد. چیزی که می‌خواستم اینجا بیان کنم این بود که با توجه به این پست باید بگم نوشتن جمله قصار در کلاف Koma دارای مشکل است و بهتره یک  بررسی بشه. در این کلاف جملات قصاری که توسط خود کلاف نوشته می‌شوند راست‌چین هستند.
مثال؟

مهدی امیدعلی

نقل قول از: وفا در جون 09, 2010, 10:07:41 بعد از ظهر
مثال؟
معذرت به‌خاطر اینکه این مشکل را در اینجا مطرح کردم و گزارش ندادم. لطفا persian-thesis خودت رو آپدیت کن و فصل اول را ببین.

vafa

نقل قول از: مهدی امیدعلی در جون 09, 2010, 10:59:19 بعد از ظهر
معذرت به‌خاطر اینکه این مشکل را در اینجا مطرح کردم و گزارش ندادم. لطفا persian-thesis خودت رو آپدیت کن و فصل اول را ببین.
درست کردم نیازی به \setRL هم نبود و نمی‌دانم شما چرا از آن استفاده کرده بودید.

مهدی امیدعلی

نقل قول از: وفا در جون 10, 2010, 06:54:27 قبل از ظهر
درست کردم نیازی به \setRL هم نبود و نمی‌دانم شما چرا از آن استفاده کرده بودید.
ممنون. setRL اشتباهی قرار گرفته بود.