• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در جدول حاوی مشخصات پروژه

نویسنده bahare60, آگوست 27, 2014, 05:51:30 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

باسلام.
قسمت جدول  از قالب آماده پایان نامه  Tabriz_thesis را به پایان نامه ام اضافه کردم ولی جدول رسم نمی شه .
باتشکر :)

سید احمد موسوی

شما ننوشته‌اید که از چه استایلی برای پایان نامه استفاده می‌کنید. همچنین فایل کمینه شما ناقص است و اجرا نمی‌شود. به همین دلیل تا حالا به سوال شما پاسخی داده نشده است.

bahare60

ببخشید منظورتونو از استایل پایان نامه متوجه نشدم.
فایل ضمیمه همراه با بسته هایی هست که در پایان نامه فراخوانی کردم ، نمی دونم مشکل در اینجا از کمبود چه فرمانی هست که جدول دیده نمی شه . چون در بین مطالب پایان نامه جدول رسم کردم ولی این دستورات pdf جدول را نمیدهد.

سید احمد موسوی

منظورم اینه که آیا از استایل Tabriz_thesis برای پایان نامه خودتون استفاده می‌کنید و یا استایل دانشگاه‌های دیگر؟
در هرصورت باید فایلی که پیوست می‌کنید دارای documentclass باشد و لااقل قابل اجرا باشد تا بتوان مشکلات را رفع کرد.

سید احمد موسوی

شاید فایل پیوست بهتون کمک کنه

bahare60

bahare60

بعد از انتفال دستورات به پایان نامه کادر جدول چرا حدف شد؟

سید احمد موسوی

بسته‌های مورد نیاز را هم انتقال دادید؟
اگر اینطور است باید فایل کمینه از پایان نامه را ضمیمه کنید.

bahare60

بله همه را کپی کردم . احتمالا مشکل از فرمانهای قبلی که در پایان نامه گذاشتم ، باشه. چون دقیقا مشکل رو نمی تونم بشناسم در فایل ضمیمه ترتیب فرمانهای پایان نامه را عینا گذاشتم.

سید احمد موسوی