• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

بسته تجاری bidibeamer

نویسنده vafa, جولای 29, 2014, 09:26:38 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

با توجه به تغییرات اخیر زی‌تک و حل برخی مشکلات آن، در سال ۲۰۱۵ بسته‌ای تجاری به نام bidibeamer وجود خواهد داشت که نسخه بهینه شده بسته beamer برای تولید اسلاید در اسناد راست به چپ است. این بسته بصورت کامل با بسته زی‌پرشین هماهنگی دارد. قیمت این بسته ۲۰۰ دلار می‌باشد و افرادی که اقدام به خرید این بسته قبل از انتشار رسمی تک‌لایو ۲۰۱۵ نمایند، ۲۰ درصد تخفیف خواهند گرفت. نمونه پیوست شده توسط این بسته و بسته زی‌پرشین تهیه شده است.

موسوی‌ندوشنی

جناب آقای کارن‌پهلو
با سلام و عرض ادب

لطف فرموده جزییات نحوه خرید این بسته اعلام فرمایید.

با احترام

vafa

نقل قول از: سیدسعید موسوی‌ندوشنی در جولای 29, 2014, 09:38:37 قبل از ظهر
جناب آقای کارن‌پهلو
با سلام و عرض ادب

لطف فرموده جزییات نحوه خرید این بسته اعلام فرمایید.

با احترام
اطلاع خواهم داد.

vafa

لطفاً پست زیر رو بخونید:

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=6897.0

اگر باز هم مایل به خرید این کلاس هستید، لطفاً پولش رو به این خانواده بدهید.

Mohsen Avaji

با سلام و عرض ادب
در پستهای قبلی راجع به نسخه تجاری bidibeamer صحبت کردین، لطفاً بفرمایید قیمت بسته به ریال چقدر میشه؟
سپاسگذارم.
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

vafa

نقل قول از: Mohsen Avaji در سپتامبر 03, 2014, 06:53:46 قبل از ظهر
با سلام و عرض ادب
در پستهای قبلی راجع به نسخه تجاری bidibeamer صحبت کردین، لطفاً بفرمایید قیمت بسته به ریال چقدر میشه؟
سپاسگذارم.
من قیمت دلار را در ایران نمی‌دانم. معادل ریالی ۲۰۰ دلار چقدر است؟

Mohsen Avaji

600000=200*3000 تومان
آیا برای دانشجویان و افرادی که توانایی پرداخت این مبلغو ندارن برنامۀ خاصی در نظر دارین؟
نخستین نشانه فساد ترک صداقت است. (میشل دو مونتی)

vafa

نقل قول از: Mohsen Avaji در سپتامبر 06, 2014, 12:54:13 قبل از ظهر
600000=200*3000 تومان
آیا برای دانشجویان و افرادی که توانایی پرداخت این مبلغو ندارن برنامۀ خاصی در نظر دارین؟
ببین من به فکر تجارت کردن و پول جمعع کردن نیستم. تنها دلیلش ارزش گذاشتن روی کاری که دارم انجام می‌دم هستم. گذشته از اون این پول هم توی جیب خودم نمی‌ره. بلکه شما یا هر شخص دیگه‌ای این پول رو به اون خانواده‌ای که صحبتش کردم می‌ده. بنابراین جواب سوالت اینکه که می‌تونی این پول رو در چندین بخش و هر زمانی که تونستی پرداخت کنی.