• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در خروجی اسلاید

نویسنده tabaee, سپتامبر 25, 2014, 08:08:48 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

tabaee

با سلام
من یکی دوسال گذشته از نمونه فایل های موجود در این فروم استفاده کرده بودم و اسلاید ساخته بودم اما امروز هرچقدر از اسلایدهای خودم و یا اسلایدهای موجود در سایت خروجی گرفتم، حاشیه فایل رو وسط فایل می انداخت و درست خروجی نمی داد. با وجودی که فایلم هیچ خطایی هم نداشت. مشکل کارم کجاست؟ نمونه اجرا رو براتون ضمیمه می کنم

vafa

انتظار داری با دبدن فایل pdf راهنماییت کنم؟

tabaee

ننه انتظار ندارم با دیدن pdf کمک کنید. کدوم قسمت رو بفرستم؟ چون فایل تک درست است اما دقیقا نمی فهمم مشکل از کجاست که خروجی رو اینطور میدهد

vafa

نقل قول از: tabaee در سپتامبر 25, 2014, 08:29:41 قبل از ظهر
ننه انتظار ندارم با دیدن pdf کمک کنید. کدوم قسمت رو بفرستم؟ چون فایل تک درست است اما دقیقا نمی فهمم مشکل از کجاست که خروجی رو اینطور میدهد
یک فایل (نه چند فایل) کمینه با پسوند .tex که حداکثر ۲۰ خط بیشتر نباشد.

محمود امین‌طوسی

سلام
من فایلتان را ندیدم ولی با مشکلی که گفتید مواجه بودم. نمی‌دانم به چه علت این استیل در نسخه‌های مختلف توزیع تک‌لایو خروجی یکسان ندارد و باید فاصله نوار حاشیه را دستکاری می‌کردم تا روبراه شود.
- این نمونه اسلاید را از قسمت مثالها دانلود و امتحان کنید. دقت داشته باشید که در اولین پردازش ممکن است مشکل قبلی را داشته باشید. دو سه بار که پردازش می‌کنید نوارحاشیه درست خواهد بود.
- نمونه اسلاید مذکور وصله پینه‌ای است و قسمتهای بیخودی هم دارد. با توجه به دانش کم من در این زمینه،‌ اگر قرار باشد تر وتمیزش کنم باید خیلی وقت بگذارم و در حال حاضر فرصت ندارم. از آقا وفا درخواست می‌کنم اگر فرصت داشتند نگاهی به آن بیندازند و مرتبش کنند تا دوباره در سایت قرار داده شود. یا اگر صلاح می‌دانند استیل اصلاح شده را به bidipresentation اضافه نمایند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در سپتامبر 25, 2014, 10:52:40 قبل از ظهر
از آقا وفا درخواست می‌کنم اگر فرصت داشتند نگاهی به آن بیندازند و مرتبش کنند تا دوباره در سایت قرار داده شود. یا اگر صلاح می‌دانند استیل اصلاح شده را به bidipresentation اضافه نمایند.
متأسفانه مننه می‌توانم و نباید از بسته‌های یا کلاس‌هایی که خودم ننوشته‌ام (مانند tzbriz-thesis یا sahel یا ...) پشتیبانی کنم. تنها می‌توانم مولف این بسته‌ها را راهنمایی کنم. در رابطه با قرار دادن تصویر در پیش‌زمینه به جای استفاده از بسته eso-pic از بسته bidi-atbegshi استفاده کنید. یک نمونه در ارتباط با قرار دادن تصویر پیش‌زمینه نیز قرار داده‌ام.