• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

استفاده از Texworksبصورت Portable

نویسنده سیدرضی علوی‌زاده, جون 25, 2010, 08:40:03 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

سیدرضی علوی‌زاده

برای اینکه تک‌ورکس بصورت portable اجرا شود کافیست فایلی با نام texworks-setup.ini را در کنار برنامه اجرایی تک‌ورکس قرار دهید که شامل دو خط زیر باشد:

inipath = <ini_path>
libpath = <lib_path>
که <ini_path> و <lib_path> مسیر مورد‌نظر کاربر برای ذخیره فایل‌های تنظیمات است.
برای مثال با فرض اینکه پوشه settings در پوشه نرم‌افزار تک‌ورکس وجود داشته باشد می‌توانیم آن خطوط را به شکل زیر بنویسیم:

inipath = ./settings/
libpath = ./settings/
فایل مربوط به حالت بالا را ضمیمه کردم.

هادی صفی‌اقدم

در دو مسیر زیر یک تعداد فایل تنظیمات مربوط به texWorks پیدا کردم. اینها را در یک پوشه به اسم settings در کنار فایل اجرایی texworks.exe کپی کردم و فایل texworks-setup را در کنار فایل اجرایی texworks قرار دادم.

D:\Documents and Settings\xp\TeXworks

D:\Documents and Settings\xp\Local Settings\Application Data\MiKTeX\2.8\TeXworks

و تک‌ورکس را اجرا کردم. بعد اجرا داخل پوشه settings چهار پوشه به صورت خودکار درست شد و یک تعداد فایلهایی که در مسیر
وجود داشتند به صورت اتوماتیک ایجاد شدند.

۱- روند کار درست بوده است؟

۲- از دو مسیر یاد شده در بالا باید همه فایلها را از داخل پوشه ها کپی و در داخل پوشه settings کپی کنم و یا اینکه همون پوشه ها را باید کپی کنم؟

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جون 25, 2010, 11:15:30 بعد از ظهر
در دو مسیر زیر یک تعداد فایل تنظیمات مربوط به texWorks پیدا کردم. اینها را در یک پوشه به اسم settings در کنار فایل اجرایی texworks.exe کپی کردم و فایل texworks-setup را در کنار فایل اجرایی texworks قرار دادم.

D:\Documents and Settings\xp\Local Settings\Application Data\MiKTeX\2.8\TeXworks

و تک‌ورکس را اجرا کردم. بعد اجرا داخل پوشه settings چهار پوشه به صورت خودکار درست شد و یک تعداد فایلهایی که در مسیر
وجود داشتند به صورت اتوماتیک ایجاد شدند.

۱- روند کار درست بوده است؟

۲- از دو مسیر یاد شده در بالا باید همه فایلها را از داخل پوشه ها کپی و در داخل پوشه settings کپی کنم و یا اینکه همون پوشه ها را باید کپی کنم؟
همان‌طور که در پست قبلی گفتم، فقط باید پوشه settings را بسازید و فایل texworks-setup.ini که در پست اول قرار دادم را در کنار texworks.exe قرار دهید.
فولدرها و فایلهای داخل آن را تک‌ورکس بصورت خودکار ایجاد می‌کند و شما لازم نیست چیزی را کپی-پیست کنید.

هادی صفی‌اقدم

در منوی format، گزینه‌های syntax coloring و Auto Indent Mode و ... برای من شامل هیچ گزینه ای به جر None برای انتخاب نیستند. آیا برای شما هم این طوری هست؟

راهی برای پیشرفته کردن این قسمت ها و اضافه کردن امکانات هست؟

با تشکر قبلی