• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

شکستن فرمول

نویسنده shfpr, جولای 19, 2010, 01:40:31 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

shfpr

با سلام وتشکر از تلاش شما
می خواستم مرا راهنمایی کنید تا از شکستن این فرمول جلوگیری کنم.

هادی صفی‌اقدم

shfpr

با تشکر از راهنمایی شما
می خواستم بدانم برای برداشتن فاصله های اضافه در این عکس چه باید بکنم.

هادی صفی‌اقدم

باید جمله بندی این سطر را عوض کنید. من که راه دیگری بلد نیستم

shfpr

عرض معذرت در فارسی تک درچنین مواردی کلمات کشیده می‌شوند اما در انجا اگر من از kashida استفاده کنم همین طور که دیگران گفته اند کلمات کشیده شده در فایل pdf دارای شکل نازیبا می‌شوند آیا روشی دیگری برای کشیده شدن کلمات با این قلم در زی‍‌پرشین وجود ندارد

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: shfpr در جولای 19, 2010, 03:43:36 بعد از ظهر
عرض معذرت در فارسی تک درچنین مواردی کلمات کشیده می‌شوند اما در انجا اگر من از kashida استفاده کنم همین طور که دیگران گفته اند کلمات کشیده شده در فایل pdf دارای شکل نازیبا می‌شوند آیا روشی دیگری برای کشیده شدن کلمات با این قلم در زی‍‌پرشین وجود ندارد
اطلاعات دقیقی ندارم. فعلا تا اعضای با سوادتر جواب بدهند دنبال
usepackage xepersian kashida
توی گوگل یا گروه بگردید ببینید کمکتان می کند.

پیداش کردم
مشکلات شناخته‌شدهٔ زی‌پرشین

http://www.parsilatex.com/mediawiki/index.php?
یک باشد به سطر دوم اضافه کردم

مدیریت: تصحیح لینک ویکی

وفا خلیقی

نقل قول از: shfpr در جولای 19, 2010, 03:43:36 بعد از ظهر
کشیدگی در خروجی PDF فارسی‌تک حتی زشت‌تر از کشیدگی در خروجی PDF زی‌پرشین است. این فقط روی صفحه رایانه است و در پرینت اثری نخواهید دید. همانطور که قبلاً گفتم این بستگی مستقیم دارد که شما از چه قلمی استفاده می‌کنید. اکثر قلمها دارای پشتیبانی مناسب برای کشیدگی نیستند.

Jalil

نقل قول
باید جمله بندی این سطر را عوض کنید. من که راه دیگری بلد نیستم
یک روش موقتی می تواند استفاده از   shift+J برای افزودن کشیدگی در  بعضی کلمات در هنگام تایپ در ادیتور باشد.

امیرمسعود

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جولای 19, 2010, 05:14:33 بعد از ظهر
این فقط روی صفحه رایانه است و در پرینت اثری نخواهید دید.
نه وفا! من یک بار نوشته‌ای را که با Kashida و قلم XB Zar نوشته بودم چاپ کردم و دیدم که آن زائده‌های نازیبا بین واژه‌ها حتی روی کاغذ هم دیده می‌شوند.

امیرمسعود

در ضمن، اگر این بحث دارد ادامه پیدا می‌کند، لطفاً آن را به یک موضوع تازه جابه‌جا کنید. زیرا نام موضوعی که در آن هستیم «شکستن فرمول» است که ربطی به Kashida ندارد.

وفا خلیقی

نقل قول از: امیرمسعود در جولای 19, 2010, 09:24:00 بعد از ظهر
نه وفا! من یک بار نوشته‌ای را که با Kashida و قلم XB Zar نوشته بودم چاپ کردم و دیدم که آن زائده‌های نازیبا بین واژه‌ها حتی روی کاغذ هم دیده می‌شوند.
نه امیرمسعود، من خودم نه یک‌بار بلکه چندین بار کشیدگی را با قلم زر امتحان کردم و هیچ مشکلی در پرینت نبوده است.