• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تک‌لایو ۲۰۰۹ و اوبنتو ۱۰.۰۴

نویسنده زهرا, مارس 27, 2010, 11:37:21 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

امیرمسعود

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جولای 30, 2010, 11:05:44 بعد از ظهر
من با 7zip نسخه  9.07 تست کردم و شد. احتمالاً 7zip شما نسخه قدیمی‌تر هست
نمی‌دانم مشکل با به‌روزرسانی 7zip حل شد یا نه، ولی تجربه‌ای که من داشتم این بود که گاهی وقت‌ها حتماً باید پروندهٔ فشرده را در درایوی که از نوع ext3 یا ext4 است (از نوع همان درایوی که لینوکس رویش نصب است) از حالت فشرده دربیاوریم، و همین کار روی درایوی از نوع fat یا ntfs جواب نمی‌دهد. فکر کنم این به خاطر وجود symbolic link در پرونده‌های بازشده است که در همهٔ فایل‌سیستم‌ها پشتیبانی نمی‌شود.

sun

ممنون از هر دوی شما. مشکلم حل شد. نسخه 7zip قدیمی بود. با نسخه آخر درست شد.

habib_seif

به تازگی می خواستم نسخه زی پرشین linux ام را که ubuntu 10.04 است به نسخه ۱.۰.۹ ارتقا دهم. بعد از جایگزین کردن فایل ها در شاخه مربوطه در texmf با خطای
Package xkeyval Error: `SlantedFont' undefined in families `options
مواجه شدم. همانطور که در Wiki دیدم متوجه شدم که باید بسته fontspec را هم به روز کنم. بعد از به روز شدن fontspec لاتک به بسته های دیگر ایراد گرفت. خلاصه مجبور شدم بسته های expl3 و xpackages را هم در latex نصب کنم تا زی پرشین جدید کار کند. حالا دیگه زی پرشین مشکلی نداره ولی می خواستم بدونم واقعا روند را درست رفته ام و زی پرشین جدید به این بسته ها نیاز دارد یا نه؟

با تشکر
سیف زاده