• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

به هم ریختگی تیترها

نویسنده sagha1365, سپتامبر 30, 2010, 04:48:46 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

sagha1365

سلام دوباره

فایل tex درسدت و بدون خطا اجرا می شود اما تیتر ها به هم ریخته هستند

چطور باید رفع مشکل کرد؟

vafa

با قلم‌های دیگر، همین مشکل را داری؟

sagha1365

با تغییر فونت مشکل حل شد.  تشکر

یه سوال: اگه فونت مشکل داشته، چرا فقط توی تیترها مشکل داشت. چرا متن درست نمایش داده می شد؟
من فونت XB Zar رو به XB Yas تغییر دادم. برای نوشتن پایان نامه باید از XB Zar  استفاده کنم.
چه باید کرد؟

vafa

نقل قول از: sagha1365 در اکتبر 01, 2010, 10:13:57 بعد از ظهر
با تغییر فونت مشکل حل شد.  تشکر

یه سوال: اگه فونت مشکل داشته، چرا فقط توی تیترها مشکل داشت. چرا متن درست نمایش داده می شد؟
من فونت XB Zar رو به XB Yas تغییر دادم. برای نوشتن پایان نامه باید از XB Zar  استفاده کنم.
چه باید کرد؟
شما بر فرض اینکه قلم زر را استفاده کرده باشید، چند حالت این قلم مورد استفاده قرار می‌گیرد مانند ایتالیک، عادی، سیاه و ... در قسمت تیترها حالت سیاه قلم مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای متن معمولی حالت عادی قلم. بنابراین حالت سیاه مشکل داشته است. سعی کنید قلم را کلاً حذف کنید و آن را از دوباره نصب کنید و دوباره امتحان کنید. بارها شنیده‌ام که قلم زر در ویندوز مشکل دارد متأسفانه من از Macintosh استفاده می‌کنم و دسترسی به سیستم عامل ویندوز ندارم تا بتوانم درستی گفته کاربران را قبول کنم.