• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نصب بسته های میک تک

نویسنده diyanat, آپریل 17, 2010, 11:08:26 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

diyanat

با سلام
من یک کامپیوتر دارم که به اینترنت متصل نیست در ضمن بسته های میک تک را که نیاز دارم از اینترنت گرفتم
چگونه می توانم این بسته ها را به صورت آف لابن نصب کنم
که میک تک بفهمد آن ها نصب شده است؟
لطفا مراحل این کار را توضیح دهید؟
با تشکر

پویا

نقل قول از: diyanat در آپریل 17, 2010, 11:08:26 قبل از ظهر
با سلام
من یک کامپیوتر دارم که به اینترنت متصل نیست در ضمن بسته های میک تک را که نیاز دارم از اینترنت گرفتم
چگونه می توانم این بسته ها را به صورت آف لابن نصب کنم
که میک تک بفهمد آن ها نصب شده است؟
لطفا مراحل این کار را توضیح دهید؟
با تشکر

سلام
1- به all program برو
2- miktex 2.8
Maintenance -3
setting -4
Package -5
change -6
7-با دادن مسير پكيج ها  در موارد لازم با سوال از شما بسته ها را نصب خواهد كرد.
اميدوارم حل بشه و تصاوير هم بتونه كمك كنه البته اين مسير پكيج منه شما مسير درست رو بديد.
موفق باشي
موفق باشي

d@nyal

سلام،
عذر می خوام که در ادامه ی این پست می نویسم! فکر می کنم احتیاج به توضیح بیشتر داره.
من یه فولدر دارم که شامل پکیج های لاتک هست. من وقتی طبق توضیح شما آدرس اون فولدر رو می دم خطای زیر رو میده:

does not seem to be a local package repository.

یک repository directory باید چه ویژگی داشته باشه؟

سوال: آیا می شود پکیج ها را دستی اکسترکت کرد و به فولد /miktex/tex/latex کپی کرد؟ (من انجام دادم و نتیجه نگرفتم. می خواستم بدونم شما می دونید اشکال این کار کجاست؟)

با تشکر

ali_da

سلام . من هم با همین مشکل مواجهم . البته مشکل من در مورد دونسخه متفاوت است. پکیجهای من مربوط به نسخه ۲.۸ است و وقتی با میکتک ۲.۹ آدرس این پکیج ها را میدهم  دقیقا خطای شما را نمایش میدهد. اما با میک تک ۲.۸ بدون هیچ مشکلی آنها را نصب میکند. شاید میک تک و پیکیج های شما هم مربوط به دونسخه متفاوت باشد. درمورد نصب دستی پکیجها من خودم این کار را کرده ام و جواب گرفته ام. فقط باید مسیر درست آنها را بدانی