• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل اساسی در پانوشت (با کمک وفا جان حل شد)

نویسنده FarhadMehrvarzi, نوامبر 12, 2010, 10:01:46 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

FarhadMehrvarzi

یه مشکل اساسی در پانوشت دارم لطفا کمکم کنید مشکلم را در پیوست آورده ام .
انسان چیزی ست که بر او چیره می باید شد برای چیره شدن بر او چه کرده اید؟ باشندگان همه تاکنون چیزی فراتر از خویش آفریده اند اما شما می خواهید فرو نشستن این مَد بزرگ باشید و بس؟

vafa

نقل قول از: FarhadMehrvarzi در نوامبر 12, 2010, 10:01:46 بعد از ظهر
یه مشکل اساسی در پانوشت دارم لطفا کمکم کنید مشکلم را در پیوست آورده ام .
۱- لطفاً عنوان مناسبی برای پست‌های خود انتخاب کنید.
۲- قبل از طرح سؤال اول حوب جستجو کنید بعد سؤال کنید چون سؤال شما حداقل چندین مرتبه پرسیده شده است و چندین جواب داشته است.
۳- از فشرده‌کردن فایلها در فرمت rar پرهیز کنید تنها فرمت مجاز (یعنی چیزی که همه در همه سیستم‌عامل‌ها بدون نصب نرم‌افزار اضافه‌ای کار کند)، فرمت zip است. شما که انتظار ندارید کسی برای باز کردن فایل شما مجبور باشد نرم‌افزار اضافه‌ای را روی سیستم عاملش نصب کند.

FarhadMehrvarzi

نقل قوللطفاً عنوان مناسبی برای پست‌های خود انتخاب کنید.
استاد راهنمام گفته شکل ظاهری پانوشت های شکل 1 در پایان نامه ات باید به صورت شکل 2 تغییر کند(این شکل ها را در پیوست آورده ام .  ) .
با هزار دردسر تونستم به  صورت شکل 2 تغییر دهم. حالا باید یکی از پانوشت هام را در عنوان یک بخش قرار دهم و پانوشت هایی که در یک صفحه قرار می گیرند را در ردیف های افقی قرار دهم که سر همین دو مسئله با مشکل روبه رو شدم .
نقل قولقبل از طرح سؤال اول حوب جستجو کنید بعد سؤال کنید چون سؤال شما حداقل چندین مرتبه پرسیده شده است و چندین جواب داشته است.
به اندازه ی کافی جستجو کردم ،پست های دوستان را خوانده ام که فایده ای برای هدف ام ندارد ،زیرا پانوشت هایی که دوستان به صورت افقی و یا در عنوان قرار داده اند به صورت شکل 1 می باشد . و من می خواهم به صورت شکل 2 باشد .
نقل قولاز فشرده‌کردن فایلها در فرمت rar پرهیز کنید تنها فرمت مجاز (یعنی چیزی که همه در همه سیستم‌عامل‌ها بدون نصب نرم‌افزار اضافه‌ای کار کند)، فرمت zip است. شما که انتظار ندارید کسی برای باز کردن فایل شما مجبور باشد نرم‌افزار اضافه‌ای را روی سیستم عاملش نصب کند.
از راهنمایی مفیدتان ممنونم ، فرمت  zip فایل پیوست را قرار داده ام . و در پست اصلی ویرایش کرده ام .
انسان چیزی ست که بر او چیره می باید شد برای چیره شدن بر او چه کرده اید؟ باشندگان همه تاکنون چیزی فراتر از خویش آفریده اند اما شما می خواهید فرو نشستن این مَد بزرگ باشید و بس؟

محسن شریفی تبار

\usepackage[para]{footmisc}
مسأله شما را حل نمی‌کند؟

FarhadMehrvarzi

نقل قول\usepackage[para]{footmisc}
مسأله شما را حل نمی‌کند؟
آقا  محسن بیاییم  فایل مورد نظرم را اصلاح کنیم ،اگه بتونیم فایلم ر ا درست کنیم ، عالی میشه.

پویا

نقل قول از: FarhadMehrvarzi در نوامبر 13, 2010, 04:09:36 بعد از ظهر
با هزار دردسر تونستم به  صورت شکل 2 تغییر دهم. حالا باید یکی از پانوشت هام را در عنوان یک بخش قرار دهم و پانوشت هایی که در یک صفحه قرار می گیرند را در ردیف های افقی قرار دهم که سر همین دو مسئله با مشکل روبه رو شدم .به اندازه ی کافی جستجو کردم ،پست های دوستان را خوانده ام که فایده ای برای هدف ام ندارد ،زیرا پانوشت هایی که دوستان به صورت افقی و یا در عنوان قرار داده اند به صورت شکل 1 می باشد . و من می خواهم به صورت شکل 2 باشد .
سلام دوست عزيز
نمونه مثالهاي در تالا هست كه مشكل شما رو حل ميكنه هم در مورد پانويس افقي و هم در مورد قرار دادن پانويس در عنوان فصلها.
براي دومي آقا خليقي بسته اي نوشتند كه اين مشكل رو حل ميكنه در بخش جستجوي تالار پانويس رو سرچ كن و تمام پست ها رو بخون اگه حل نشد بازم در خدمتم
موفق باشي

FarhadMehrvarzi

آنچه نیاز دارم این است که پانوشت ها یی از نوع شکل 2 را می خواهم به صورت افقی،  و یا در عنوان قرار دهم .
آقای پویا خان بد نبود به پانوشتی  که در پیوست  گذاشتم نگاه کنی(شکل 2 ) !
این نوع پانوشت در هیچ جای تالار وجود ندارد .
پانوشت هایی که در تالار به صورت افقی شده اند ویا در عنوان به کار رفته اند از نوع شکل 1 اند، و اصلاً به کارم نمیاد  .
این دوشکل را برای این گذاشتم،  فرق  این دو را متوجه بشید .

vafa

نقل قول از: FarhadMehrvarzi در نوامبر 14, 2010, 06:40:10 بعد از ظهر
آنچه نیاز دارم این است که پانوشت ها یی از نوع شکل 2 را می خواهم به صورت افقی،  و یا در عنوان قرار دهم .
آقای پویا خان بد نبود به پانوشتی  که در پیوست  گذاشتم نگاه کنی(شکل 2 ) !
این نوع پانوشت در هیچ جای تالار وجود ندارد .
پانوشت هایی که در تالار به صورت افقی شده اند ویا در عنوان به کار رفته اند از نوع شکل 1 اند، و اصلاً به کارم نمیاد  .
این دوشکل را برای این گذاشتم،  فرق  این دو را متوجه بشید .
شما زیرنویس افقیت رو درست کن من اون یکی مشکلت رو حل می‌کنم. این به شما ثابت خواهد کرد که راه‌حل هر دو مشکلت در تالار هست.

vafa

نقل قول از: vafa در نوامبر 15, 2010, 04:10:10 بعد از ظهر
شما زیرنویس افقیت رو درست کن من اون یکی مشکلت رو حل می‌کنم. این به شما ثابت خواهد کرد که راه‌حل هر دو مشکلت در تالار هست.
این یک نمونه است که ضمیمه کرده‌ام.

vafa

نقل قول از: FarhadMehrvarzi در نوامبر 15, 2010, 06:46:06 بعد از ظهر
با راهنمایی که آقا محسن ارائه داده اند پانوشت هام را افقی کرده ام ولی نحوه ی نمایش ِ آنها از راست به چپ شده اند، در حالیکه می خواهم از چپ به راست باشند .
فایل مورد نظر را در پیوست آورده ام ؛
کسی می تونه این نوع نمایش را از چپ به راست انجام بده؟
با تشکر .
آخرین جواب من رو ندیدید؟

FarhadMehrvarzi

وفا جان ، فایلی را که گذاشته اید خوب بود ، خیلی ممنونم،
ولی پانوشت های  فارسی را نشان نمی ده نمی دانم چه طور باید درست بشه .
فایل ِ مربوطه را در پیوست آوردم .

vafa

نقل قول از: FarhadMehrvarzi در نوامبر 22, 2010, 06:55:47 بعد از ظهر
وفا جان ، فایلی را که گذاشته اید خوب بود ، خیلی ممنونم،
ولی پانوشت های  فارسی را نشان نمی ده نمی دانم چه طور باید درست بشه .
فایل ِ مربوطه را در پیوست آوردم .
دستور \قلم‌لاتین را که در تعریف یین \ات‌حرف و \ات‌دیگر قرار داده‌ام حذف کن.

FarhadMehrvarzi

یه مشکل دیگه دارم
زیر نویسی را که در بخش وارد کرده بودم در فهرست مطالب آورده شده است.  ???
چطور می توان حذف کرد؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: FarhadMehrvarzi در دسامبر 31, 2010, 01:02:26 بعد از ظهر
یه مشکل دیگه دارم
زیر نویسی را که در بخش وارد کرده بودم در فهرست مطالب آورده شده است.  ???
چطور می توان حذف کرد؟
با فراخوانی bidiftnxtra بعد از بسته زی‌پرشین مشکل حل میشه

FarhadMehrvarzi

سلام آقا هادی
اون دستوری را که گفته بودید امتحان کردم
ولی نشد.