• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

دریافت سی دی های texlive

نویسنده مرتضی, نوامبر 15, 2010, 05:14:27 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

با سلام خدمت آقا وفا،
میخواستم ببینم طبق مجوزهایی که زی پرشین از اونها استفاده میکنه (مثل LPPL)، آیا فروش اون در قالب یک دی وی دی به کسانی که نمیتونن اون رو به هر علتی دانلود کنن، مشکلی داره؟ (در صورتیکه بغیر از هزینه خود دی وی دی و پستش، هزینه ای هم بعنوان هزینه جمع آوری و آماده سازی گرفته بشه)
منتظر جوابتون هستم،
با تشکر

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در نوامبر 15, 2010, 05:14:27 بعد از ظهر
با سلام خدمت آقا وفا،
میخواستم ببینم طبق مجوزهایی که زی پرشین از اونها استفاده میکنه (مثل LPPL)، آیا فروش اون در قالب یک دی وی دی به کسانی که نمیتونن اون رو به هر علتی دانلود کنن، مشکلی داره؟ (در صورتیکه بغیر از هزینه خود دی وی دی و پستش، هزینه ای هم بعنوان هزینه جمع آوری و آماده سازی گرفته بشه)
منتظر جوابتون هستم،
با تشکر
مشکلی نداره. اما قسمتی از آن طبق مجوز متعلق به xepersian خواهد بود و این مقدار یا قسمت را خود شما مشخص می‌کنید.

مرتضی

نقل قول از: vafa در نوامبر 15, 2010, 06:04:27 بعد از ظهر
قسمتی از آن طبق مجوز متعلق به xepersian خواهد بود و این مقدار یا قسمت را خود شما مشخص می‌کنید.
با عرض معذرت، منظورتون از این جمله رو متوجه نشدم، یعنی اینکه باید بخشی از این پول رو به زی پرشین اختصاص بدم؟ یعنی باید بخشیش رو تو حسابی چیزی که مربوط به زی پرشین میشه، بریزم؟

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در نوامبر 15, 2010, 09:06:32 بعد از ظهر
با عرض معذرت، منظورتون از این جمله رو متوجه نشدم، یعنی اینکه باید بخشی از این پول رو به زی پرشین اختصاص بدم؟ یعنی باید بخشیش رو تو حسابی چیزی که مربوط به زی پرشین میشه، بریزم؟
دقیقاً. اما اجباری در کار نیست بلکه تنها یک خواهش است.

مرتضی

شما در دو پست قبلی، گفتین که قسمتی از آن پول، طبق مجوز متعلق به xepersian خواهد بود. برداشت من، این بود که باید بخشی از اونو به حسابی چیزی مربوط به زی پرشین بریزم. بعد از اون در پست قبلی، شما گفتین که اجباری در این کار نیست بلکه تنها یک خواهش است. بالاخره تکلیف چیه؟ باید چیکار کرد؟
با تشکر

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در نوامبر 16, 2010, 10:10:57 قبل از ظهر
شما در دو پست قبلی، گفتین که قسمتی از آن پول، طبق مجوز متعلق به xepersian خواهد بود. برداشت من، این بود که باید بخشی از اونو به حسابی چیزی مربوط به زی پرشین بریزم. بعد از اون در پست قبلی، شما گفتین که اجباری در این کار نیست بلکه تنها یک خواهش است. بالاخره تکلیف چیه؟ باید چیکار کرد؟
با تشکر
من به عنوان نویسنده زی‌پرشین در مجوزش گفته‌ام که اگر استفاده تجاری از زی‌پرشین می‌کنید مانند کاری که شما می‌خواهید بکنید (هرچند که سود چندانی برای شما ندارد) شما قسمتی از آن را (این مقدار را خود شما تعیین می‌کنید)  به زی‌پرشین می‌دهید. هر چند این یک اصل اخلاقی است و به عنوان یک خواهش در نظر گرفته می‌شود و اگر شما نمی‌خواهید آن را به زی‌پرشین بدهید، مشکلی نخواهد بود.

هادی صفی‌اقدم

بیزحمت قضیه افتتاح حساب را به نتیجه برسونید تا بتونیم مبلغهای ناچیزی که در مقابل تلاش های وفا خیلی ناچیز هست تقدیم کنیم

vafa

نقل قول از: هادی صفی اقدم در نوامبر 16, 2010, 02:28:58 بعد از ظهر
بیزحمت قضیه افتتاح حساب را به نتیجه برسونید تا بتونیم مبلغهای ناچیزی که در مقابل تلاش های وفا خیلی ناچیز هست تقدیم کنیم
با آقای امین‌طوسی تماس بگیرید و اگر پولی می‌خواهید بدهید آن را به حساب سایت پارسی‌لاتک بدهید.