• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نوشتن مرجع با فرمت خاص

نویسنده مرتضی, دسامبر 14, 2010, 12:00:25 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

برای اشاره به چند مرجع پشت سر هم، میخوام یه چیزی بصورت [6-2] داشته باشم. در حالت عادی, چیزی که ایجاد میشه بصورت [6]-[2] هست. همچنین وقتی از بسته cite استفاده میکنم، بصورت [2-6] نوشته میشه یعنی ترتیبش از راست به چپ هست که نمیخوام اینجوری بشه. چه باید کرد؟

هادی صفی‌اقدم

راه حلی برای این سوال نیست. سوال من هم هست.
سوال دوم اینکه چه جوری میشه ارجاعی به صورت زیر داشت:
[قضیه ۱-۵؛ ۱۲]
یعنی در مرجع ۱۲، قضیه ۵-۱.

اگر ماکرونویسی لازم داره ایا اعضا حاضرند در قبال دریافت هزینه‌ش انجام دهند؟
با تشکر قبلی

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در ژانویه 16, 2011, 08:12:16 بعد از ظهر
سوال دوم اینکه چه جوری میشه ارجاعی به صورت زیر داشت:
[قضیه ۱-۵؛ ۱۲]
یعنی در مرجع ۱۲، قضیه ۵-۱.
از فرم زیر استفاده کنید ببینید کارتان راه می‌افتد؟

\cite[Theorem 5]{CiteTag}
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 16, 2011, 08:55:57 بعد از ظهر
از فرم زیر استفاده کنید ببینید کارتان راه می‌افتد؟

\cite[Theorem 5]{CiteTag}
خیلی ممنون آقای امین طوسی. واقعیتش فرمت دانشگاه تربیت مدرس اینجوری هست و باید مطابق با همون قالب بالایی باشه. البته فرمتشون در word هست ولی دانشجویانی که با فارسیتک یا زی‌پرشین تایپ می‌کنند باید این مدلی باشه. باز متشکرم
اگر اعضا راهی دارند بیزحمت لطف کنند

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در ژانویه 16, 2011, 09:00:54 بعد از ظهر
خیلی ممنون آقای امین طوسی. واقعیتش فرمت دانشگاه تربیت مدرس اینجوری هست و باید مطابق با همون قالب بالایی باشه. البته فرمتوشن در word هست ولی دانشجویانی که با فارسیتک یا زی‌پرشین تایپ می‌کنند باید این مدلی باشه. باز متشکرم
اگر اعضا راهی دارند بیزحمت لطف کنند
خروجی این هم تقریبا به همان صورتی است که گفتید با این تفاوت که اول شماره مرجع می‌آید و بعد محل مورد اشاره.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 16, 2011, 09:32:24 بعد از ظهر
خروجی این هم تقریبا به همان صورتی است که گفتید با این تفاوت که اول شماره مرجع می‌آید و بعد محل مورد اشاره.
بله اما به گفته دانشجوی مورد نظر، دانشگاشون (استادشون) ایراد گرفته است. باز ممنون

محمود امین‌طوسی

یک چک بکنید باید فرم زیر جواب شما باشد:

\cite[Theorem][]{citetag}
اصلاح شد.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 16, 2011, 09:48:50 بعد از ظهر
یک چک بکنید باید فرم زیر جواب شما باشد:

\cite[][Theorem][citetag]
ممنون. فکر کنم منظورتون ‪\cite[][Theorem]{citetag}‬ بود. ولی هر دو تاشون جواب ندادند :'(

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در ژانویه 16, 2011, 09:52:25 بعد از ظهر
ممنون. فکر کنم منظورتون ‪\cite[][Theorem]{citetag}‬ بود. ولی هر دو تاشون جواب ندادند :'(
با بسته natbib جواب می‌دهد. این هم مثال.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 16, 2011, 10:57:53 بعد از ظهر
وای چه جالب. خدا خیرتون بده آقای امین طوسی. فکرم بدجوری مشغول این موضوع بود. خیلی لطف کردید

اصلاحیه ۱:
این فایل هم با زی‌پرشین جدید سازگار نیست.
من قرار بود فایلهای نمونه را با زی‌پرشین جدید سازگار کنم و آپلود کنم. متاسفانه تا دو شنبه هفته دیگه کلی تایپ دارم. حتما انجامشون میدهم و خدمتتون تقدیم می‌کنم

سید مهدی موسوی

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 16, 2011, 10:57:53 بعد از ظهر
به نظر می‌یاد که دستورات \latin و \persian را باید دستی عوض کرد؟ بنده آن‌ها را با \ltr و \rtl عوض کردم و بدون ارور اجرا شد، اگر اشتباه می‌کنم اصلاح بفرمایید.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در ژانویه 16, 2011, 11:24:32 بعد از ظهر
به نظر می‌یاد که دستورات \latin و \persian را باید دستی عوض کرد؟
بله. اما چه جوری؟ بلدید؟

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در ژانویه 16, 2011, 11:27:35 بعد از ظهر
بله. اما چه جوری؟ بلدید؟
مثل این‌که کمی دیر شد پست قبلی را اصلاح کردم، ملاحظه بفرمایید.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

شما کدوم فایل را تصحیح کردید؟ test_cite.bbl را؟
فکر کنم اینجوری درست نیست. باید دستورات داخل بسته‌های مرجع‌سازی اصلاح بشه فکر کنم. مطمئن نیستم

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در ژانویه 16, 2011, 11:34:53 بعد از ظهر
شما کدوم فایل را تصحیح کردید؟ test_cite.bbl را؟
فکر کنم اینجوری درست نیست. باید دستورات داخل بسته‌های مرجع‌سازی اصلاح بشه فکر کنم. مطمئن نیستم
بله، واسه همون هم با شک اظهار کردم ممنون