• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل رعایت نشدن ترتیب حروف الفبا در Xindy موجود در تک‌لایو

نویسنده وحید دامن‌افشان, ژانویه 17, 2011, 12:54:38 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: هادی صفی اقدم در ژانویه 30, 2011, 09:51:44 بعد از ظهر
دیدمش و میدونم مشکلت چیه. دقیقا مشکل من بود که با کاری که گفتم برای من درست شد وحید عزیز
هادی جان، بازم دقت نکردی. کجای سوالم گفتم که من با فایل نصبی دکتر امیدعلی مشکل دارم؟ شما به این علت مشکلی با ترتیب حروف نداری که فایل دکتر امیدعلی رو نصب کردی و بعدش مسیر نصبش رو به سمت چپ مسیر تک‌لایو منتقل کردی که خودم توی این پست هم توضیحش دادم.
دکتر امیدعلی به این دلیل اون فایل نصبی رو درست کردن که بشه با استفاده از xindy، توی میک‌تک، نمایه درست کرد.
اگه به صورت سوالم دقت کنی، می‌بینی که من با xindy داخل خود تک‌لایو مشکل دارم. xindy به طور پیش‌فرض داخل میک‌تک، وجود نداره؛ ولی داخل تک‌لایو به طور پیش‌فرض وجود داره. سوال من اینه که چرا با این زیندیِ داخل تک‌لایو، مشکل دارم؟ به طور خلاصه، سوال من اصلاً ارتباطی به فایل نصبی دکتر امیدعلی و یا عوض کردن مسیر ویندوز نداره.
-----------------------------------------------------------------------
@مسهر باقری: از اینکه جواب دادین، ممنونم. اما لطفاً به صورتِ سوال‌هایی که پرسیده می‌شه، دقت کنین.

h_nuri77

بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

مسهر باقری

با سلام
همانطور که پیشتر عرض کردم، با نصب فایلی که اقای امید علی زحمتش رو کشیدند مشکل در تک لایو تحت ویندوز حل میشه (در تک لایو تحت لینوکس چنین مشکلی وجود نداره).
باید منتظر بود و دید که آیا نسخه ی بعدی تک لایو به صورت رسمی و پیشفرض از زیندی فارسی حمایت می کنه یا خیر.
خطاب به اقا وحید: به صورت پرسش شما دقت کرده بودم و راه حلش رو هم گفتم. دیگر خود دانید.
با سپاس