• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

عکس در زی پرشین

نویسنده nakisa, نوامبر 20, 2009, 09:41:41 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

nakisa

سلام به همه.
من به یه مشکل عجیب برخوردم و نمی دونم که اشکال کارم کجاست. شماره عکسها در متن با شماره ای که زیر شکل نوشته میشه مطابقت نداره. برچسبها رو کنترل کردم و نکته عجیب اینه که بعضی ارقام چند بار تکرار میشه . مثلا متنی که نوشتم سه تا شکل ۱ داره ! درحالی که برچسب ها متفاوته . الان که خواستم یه مثال کوتاه اماده کنم دیدم اصلا شماره نمی زنه !!

فایل اصلی و خروجی اش رو ضمیمه کردم.

ممنون
نکیسا

vafa

با سلام
مشکل شما ربطی به زی‌پرشین ندارد. فقط به خاطر داشته باشید که باید \label را بعد از \caption یا داخل \caption باید استفاده کنید. دو نکته که شاید بی‌ربط باشد:

۱- همیشه زی‌پرشین را به عنوان بسته آخر load کنید.

۲- نسخه زی‌پرشین شما قدیمی است.

nakisa

سلام
مرسی .درست شد. یه سوال. وقتی که برچسبها رو درست کردم و برنامه رو اجرا کردم تغییرات نشان داده نشد. وقتی که log و بقیه فایلها رو پاک کردم و دوباره اجرا کردم درست شد . فکر می کردم هر بار که برنامه اجرا میشه خروجی جدید جایگزین خروجی های قبلی میشه .اما اینطوری نیست . نه ؟

ممنون.نکیسا

vafa

با سلام
البته فایل بی‌ارتباط با این موضوع است و فایل مربوطه فایلی با پسوند aux است که بار اول که سند خود را کامپایل می‌کنید، اطلاعات در این فایل ذخیره می‌شود و بار دوم تک این اطلاعات را استفاده خواهد کرد بنابراین حداقل دوبار کامپایل لازم است.