• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

روزآمد کردن Sumatra

نویسنده مجتبی برخورداری, نوامبر 24, 2009, 10:41:08 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

مجتبی برخورداری

من از SumatraPDF-0.9.3 1324 استفاده می‌کنم و مشکلی با آن ندارم. با این حال با توجه به اینکه نسخه جدید SumatraPDF-0.9.3 1491 هم موجود است پیشنهاد میده که به این نسخه روزآمد کنم.  آیا با روز آمد کردن ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ چون ظاهرا در نسخه SumatraPDF-0.9.3 1324 اصلاحاتی برای سازگاری با متن دو جهته ایجاد شده.

مهدی امیدعلی

سوماترا تنها یک مترجم پی‌دی‌اف است و اعمال مربوط به دوجهته ربطی به آن ندارند. در به‌روز کردن نمایشگر مواظب باش که حمایت synctex را از دست ندهی.

مجتبی برخورداری

نقل قول از: مهدی امیدعلی در نوامبر 24, 2009, 12:57:01 بعد از ظهر
سوماترا تنها یک مترجم پی‌دی‌اف است و اعمال مربوط به دوجهته ربطی به آن ندارند. در به‌روز کردن نمایشگر مواظب باش که حمایت synctex را از دست ندهی.
از پاسخ شما متشکرم. حالا دو سوال دیگه :
۱- چطور میشه مطمئن شد که synctex روی نمایشگر و ادیتور هر دو کار میکنه. من از MikTex2.8 استفاده میکنم که pdfsync را داره ولی synctex را نداره. عملا هم این قابلیت برای من خوب کار نمیکنه.

۲- چطوری باید مواظب باشیم حمایت synctex را از دست ندهیم؟ تنظیم خاصی بعد از نصب لازم است؟

مهدی امیدعلی

نقل قول از: مجتبی برخورداری در نوامبر 25, 2009, 11:58:02 بعد از ظهر
از پاسخ شما متشکرم. حالا دو سوال دیگه :
۱- چطور میشه مطمئن شد که synctex روی نمایشگر و ادیتور هر دو کار میکنه. من از MikTex2.8 استفاده میکنم که pdfsync را داره ولی synctex را نداره. عملا هم این قابلیت برای من خوب کار نمیکنه.

۲- چطوری باید مواظب باشیم حمایت synctex را از دست ندهیم؟ تنظیم خاصی بعد از نصب لازم است؟
synctex نه ربطی به نمایشگر داره و نه ربطی به ویرایشگر. بلکه خاصیتی از موتور تک است. نسخه‌ای بهینه شده از سوماترا است که synctex را حمایت می‌کند و این نسخه جدا از نسخه رسمی است. بنابراین باید از سایت همین فرد این سوماترا برداشته شود تا مجهز به synctex باشد. pdfsync هم صرفا یک بسته است و دیگه کسی ازش استفاده نمی‌کنه.