• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

نوشتن مقاله

نویسنده زینب, جون 11, 2011, 09:16:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

زینب

سلام
برای نوشتن مقاله ۲ تا سوال دارم:
۱. \documentclass{article‎‎}‎‎‎  با ‎\documentclass{elsart‎}‎ تفاوتش در چیه و هر کدوم چه موقع استفاده می شوند؟
۲. برای نوشتن اسامی نویسندگان در پایین تیتر نیاز به ایجاد زیر نویس برای دادن آدرس هر نویسنده دارم که می خوام با a , b یا ۱ و۲ زیر نویس بزنه ولی با ستاره و + می نویسه چون هنوز وارد متن اصلی نشدم.  دستوری باید استفاده کنم؟

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: زینب در جون 11, 2011, 09:16:31 بعد از ظهر
سلام
برای نوشتن مقاله ۲ تا سوال دارم:
۱. \documentclass{article‎‎}‎‎‎  با ‎\documentclass{elsart‎}‎ تفاوتش در چیه و هر کدوم چه موقع استفاده می شوند؟
۲. برای نوشتن اسامی نویسندگان در پایین تیتر نیاز به ایجاد زیر نویس برای دادن آدرس هر نویسنده دارم که می خوام با a , b یا ۱ و۲ زیر نویس بزنه ولی با ستاره و + می نویسه چون هنوز وارد متن اصلی نشدم.  دستوری باید استفاده کنم؟
۱- article کلاس پیش‌فرض لاتک برای مقاله است. هر انتشاراتی یا کنفرانسی ممکن است استیل خاص خودش را برای مقالاتش داشته باشد؛ elsart استیل Elsevier برای مقالاتش است.
۲- ممکن است این نوع شماره‌زنی به صورت خودکار توسط استیل مورد استفاده شما برای نام نویسندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد و شما نباید آنرا عوض کنید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎