• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مراجع

نویسنده زینب, جون 12, 2011, 03:51:41 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

زینب

سلام
۱. برای تعویض نام مراجع از چه دستوری استفاده کنم؟به جای کلمه( مراجع) می خواهم از( مرجع ها) استفاده کنم از دستورbibname استفاده میکنم نمیشه!
2. گاهی شماره ی فرول به جای اینکه در سمت راست آن قرار بگیرد به فرمول می چسبد. راه حل چیست؟
پیشاپیش ممنون از کمکتان

vafa

نقل قول از: زینب در جون 12, 2011, 03:51:41 بعد از ظهر
سلام
۱. برای تعویض نام مراجع از چه دستوری استفاده کنم؟به جای کلمه( مراجع) می خواهم از( مرجع ها) استفاده کنم از دستورbibname استفاده میکنم نمیشه!

\renewcommand{\bibname}{مرجع‌ها}

نقل قول
2. گاهی شماره ی فرول به جای اینکه در سمت راست آن قرار بگیرد به فرمول می چسبد. راه حل چیست؟
پیشاپیش ممنون از کمکتان
فرمول‌هات حتماً خیلی طولانیه، سعی کن جای بهتری برای شکستن فرمول‌هات انتخاب کنی وفرمولی که در یک خط هست  رو بیش از حد طولانی قرار ندهی.

زینب

برای تغییر اسم مراجع وقتی دستوری را که گفتید استفاده می کنم کلمه‌ی مرجع ها پایین کلمه ی مراجع به صورت ریزتر چاپ می شود .ضمنا شماره ی رفرنس ها هم از بین میره!!!

vafa

نقل قول از: زینب در جون 12, 2011, 05:15:12 بعد از ظهر
برای تغییر اسم مراجع وقتی دستوری را که گفتید استفاده می کنم کلمه‌ی مرجع ها پایین کلمه ی مراجع به صورت ریزتر چاپ می شود .ضمنا شماره ی رفرنس ها هم از بین میره!!!
یستگی به این داره که از چه طبقه‌نوشتاری استفاده می‌کنی. آیا اگر به جای \bibname بنویسی \refname مشکلت حل می‌شود؟

زینب

نه حل نمیشه اگه ممکنه نگاهی به آخر فایل  پیوست بندازید.

هادی صفی‌اقدم

با اجازه استادم وفا جان

شما فایلتون مشکل داشت. درستش کردم.
برای تایپ فرمول‌ها به صورت وسط چین نباید از ‪\begin{center}‬ و ... استفاده کنید.
محیط equation یا align خودش این کار را انجام میده.

دستوری هم که آقا وفا دادند را شما بعد از شروع مراجع قرار داده بودید که درستش اینه که باید قبل از شروع مراجع قرار دهید تا عمل کنه. (البته من با آزمون و خطا فهمیدم. اگر اشتباهه بفرمایید)

شما از دستورهای ‪\latin‬ و ‪\persian‬ استفاده کرده‌اید که درست نیست. باید از دستوراتی مثل زیر استفاده کنید.

‪‎‎‎\renewcommand{\refname}{مرجع‌ها}‎
‪‎‎\bibliographystyle{unsrt}‎
‎\begin{thebibliography}{99}‎‎‎
‎%‎‎\latin‎‎
\begin{LTRitems}
مرجع‌های لاتین را اینجا بنویسید.....
\bibitem{latin1}

\bibitem{latin2}

\end{LTRitems}‎
%\persian
مرجع‌های پارسی را اینجا بنویسید. یعنی:
\bibitem{persian1}

\bibitem{persian2}

‎\end{thebibliography}‎
اگر مطلبی را اشتباهی گفتم، آقا وفا تذکر بده بیزحمت

vafa

نقل قول از: زینب در جون 12, 2011, 07:45:27 بعد از ظهر
نه حل نمیشه اگه ممکنه نگاهی به آخر فایل  پیوست بندازید.
پرونده تک شما مشکلات  بسیاری داشت که آنها را درست کردم و یکی را هم که وقتش را نداشتم کلاً حذف کردم (فرمولی که داخل محیط array قرار داده بودید).

هادی صفی‌اقدم

یک مشکل هم بعد از دستور ‪\title‬ بود که \\ زده بودید.

یک مشکل دیگه هم در مورد نحوه قرار دادن توضیح زیر شکل است. باید به این صورت قرار دهید:

‪\begin{table}[!ht]
‪\begin{center}
\begin{tabular}{ll}
متن جدول
\end{tabular}
\caption{متن توضیح زیر شکل}
\end{center}
\end{table}

اگر خواستید توضیح شکل به بالای شکل منتقل شود باید دستور caption را به بالای جدول و بعد از دستور سطر ‪\begin{table}‬ انتقال دهید.