• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

استفاده از itemize در tabularx در زی پرشین

نویسنده yassermat, دسامبر 29, 2010, 10:20:13 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

yassermat

ممنون از راهنمایی و شکیبایی شما
من یک کاربر معمولی هستم که از روی راهنمای موجود در سایت این نسخه را نصب کردم.
[switchin to texLive immediately]
باز هم ممنون

vafa

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 29, 2010, 12:43:09 بعد از ظهر
من پرونده شما را نگاه نکرده‌ام، فقط پرونده PDF را دیده‌ام و می‌توانم منبع مشکل را حدس بزنم. بدون شک این یک باگ سبک bidi است که امروز هم آن را درست می‌کنم اما نمی‌توانم بفهمم چه الزامی به استفاده از tabular دارید در صورتی که اصلاً ضروری نیست؟
مشکل را در گونه bitbucket درست کردم.

vafa

این یک ماکرونویسی مختصر است که مشکل زیرنویس را در محیط float حل می‌نماید.

yassermat

ممنون از پاسختون
می‌تونم یک درخواستی کنم؟
اگر ممکن است یک نمونه از کشیدن کادر دور متن تعریف کنید (چه از طریق محیط float و یا هر طریق دیگر) به نحوی که مشکلات ذکر شده را ناشته باشد و الزاماْ مقید به نگهداری آن کادر داخل یک صفحه نباشد. برای مثال اگر من متنی بیش از نصف صفحه داشتم و کادر دور آن کشیده باشم چون در نصف صفحه جا نمی‌شود آن را به صفحه بعدی نبرد. اگر راهنمایی فرمایید ممنون می‌شم.
متاسفانه من نتونستم چیزی را که دنبالش بودم بدست بیارم. اگر در این باره مطلبی را پیشنهاد کنید ممنون می‌شم و حتما مطالعه می‌کنم. 

vafa

نقل قول از: yassermat در دسامبر 31, 2010, 01:13:24 بعد از ظهر
ممنون از پاسختون
می‌تونم یک درخواستی کنم؟
اگر ممکن است یک نمونه از کشیدن کادر دور متن تعریف کنید (چه از طریق محیط float و یا هر طریق دیگر) به نحوی که مشکلات ذکر شده را ناشته باشد و الزاماْ مقید به نگهداری آن کادر داخل یک صفحه نباشد. برای مثال اگر من متنی بیش از نصف صفحه داشتم و کادر دور آن کشیده باشم چون در نصف صفحه جا نمی‌شود آن را به صفحه بعدی نبرد. اگر راهنمایی فرمایید ممنون می‌شم.
متاسفانه من نتونستم چیزی را که دنبالش بودم بدست بیارم. اگر در این باره مطلبی را پیشنهاد کنید ممنون می‌شم و حتما مطالعه می‌کنم.
یک سبک وجود دارد به نام framed که اجازه می‌دهد شما یک کادر بیشتر از یک صفحه داشته باشید ولی زیرنویس و انواع شناور در آن کار نمی‌کند.

http://tug.ctan.org/cgi-bin/ctanPackageInformation.py?id=framed