• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

آیا این فونت یونیکد است؟

نویسنده محمد چهارسوقی, اکتبر 01, 2010, 07:16:09 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمد چهارسوقی

سلام

من دو سوال داشتم
۱. آیا فونت lotus یا b lotus یونیکد است؟
۲. کلا از کجا میشه فهمید یک فونتی یونیکد است یا نه؟

در این زمینه من در اینترنت جستجو کردم و بیشتر در مورد تعریف فونت یونیکد دیدم. همچنین در ویندوز هم در قسمت فونت ها مشخصات فونت‌های یونیکدی که می شناختم رو با این دو فونت مقایسه کردم ولی اطلاع مشخصی ندیدم که تفاوت خاصی و یا نشانه‌ای از یونیکد بودن باشد.

ممنون

vafa

نقل قول از: محمد چهارسوقی در اکتبر 01, 2010, 07:16:09 بعد از ظهر
سلام

من دو سوال داشتم
۱. آیا فونت lotus یا b lotus یونیکد است؟
۲. کلا از کجا میشه فهمید یک فونتی یونیکد است یا نه؟

در این زمینه من در اینترنت جستجو کردم و بیشتر در مورد تعریف فونت یونیکد دیدم. همچنین در ویندوز هم در قسمت فونت ها مشخصات فونت‌های یونیکدی که می شناختم رو با این دو فونت مقایسه کردم ولی اطلاع مشخصی ندیدم که تفاوت خاصی و یا نشانه‌ای از یونیکد بودن باشد.

ممنون
بله دو قلم اسماً یونیکد هستند ولی عملاً دیمی یونیکد هستند. قلمی که یونیکد باشد یعنی اینکه براساس استاندارد یونیکد طراحی شده است و کارکترهای آن کدهای یونیکدی دارند. اگر fontforge داشته باشید می‌توانید بفهمید که یک قلم اسماً یونیکد است یا خیر که حداقل دو نوع قلم یونیکد را من می‌شناسم یکی bitmap است و دیگری full unicode است.