• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

تبدیل tex به doc

نویسنده sagha1365, اکتبر 02, 2010, 02:52:03 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

sagha1365

سلام به همه

نرم افزاری می شناسید که tex رو به doc تبدیل کنه؟ البته فرمت ها رو هم به هم نریزه؟

من با بسته xepersian  کار کردم حالا لازم شده مدارکم رو به word  تبدیل کنم

تشکر از همه

vafa

نقل قول از: sagha1365 در اکتبر 02, 2010, 02:52:03 بعد از ظهر
سلام به همه

نرم افزاری می شناسید که tex رو به doc تبدیل کنه؟ البته فرمت ها رو هم به هم نریزه؟

من با بسته xepersian  کار کردم حالا لازم شده مدارکم رو به word  تبدیل کنم

تشکر از همه
http://www.tug.org/utilities/texconv/textopc.html

n.f

میشه یه توضیحی راجع به نرم‌افزار grindEQ بدید، این نرم‌افزار کرک یا شماره سریال نداره؟ اینطوری که نصب میشه اصلا قابل استفاده نیست؟؟
من نیاز فوری به تبدیل پایاننامم از tex به word دارم...
من سعی کردم فایل pdf را به word تبدیل کنم ولی فرمولها رو تبدیل نکرد تبدیل متنشم زیاد جالب نبود..
ممنون میشم سریع راهنمایی‌ام کنید..

vafa

نقل قول از: n.f در سپتامبر 24, 2012, 01:10:11 بعد از ظهر
میشه یه توضیحی راجع به نرم‌افزار grindEQ بدید، این نرم‌افزار کرک یا شماره سریال نداره؟ اینطوری که نصب میشه اصلا قابل استفاده نیست؟؟
اینجا نمی‌تونی در موذ استفاده غیرقانونی از نرم‌افزارها کمک بگیری چون اینجا ما کار غیراخلاقی انجام نمی‌دهیم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: n.f در سپتامبر 24, 2012, 01:10:11 بعد از ظهر
من نیاز فوری به تبدیل پایاننامم از tex به word دارم...
من سعی کردم فایل pdf را به word تبدیل کنم ولی فرمولها رو تبدیل نکرد تبدیل متنشم زیاد جالب نبود..
ممنون میشم سریع راهنمایی‌ام کنید..
اگه خواستین میتونم براتون تبدیل کنم.
در این مورد لطفا با پیغام خصوصی یا ایمیل با من در ارتباط باشین . اینجا پست نزنین چون کاری و ... حساب میشه.