• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ادامه جدول در صفحه‌ي بعد

نویسنده taha, اکتبر 06, 2010, 10:03:02 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

taha

با سلام
اگر جدول بزرگتر از يک صفحه باشد براي اينکه  ادامه‌ي آن در صفحه‌ي بعد قرار گيرد چه بايد کرد؟
با تشکر

محمد چهارسوقی

vafa

نقل قول از: tmtt در اکتبر 06, 2010, 10:03:02 قبل از ظهر
با سلام
اگر جدول بزرگتر از يک صفحه باشد براي اينکه  ادامه‌ي آن در صفحه‌ي بعد قرار گيرد چه بايد کرد؟
با تشکر
از بسته supertabular یا xtab استفاده کنید. بسته longtable پیشنهاد نمی‌شود به دو دلیل:

۱- حروف‌چینی راست به چپ ممکن نیست.

۲- این بسته output routine را خراب می‌کند.

محمد چهارسوقی

وفا جان ممنون بابت راهنماییت
من هم کلی چیز یاد گرفتم

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: vafa در اکتبر 06, 2010, 02:57:53 بعد از ظهر
از بسته supertabular یا xtab استفاده کنید. بسته longtable پیشنهاد نمی‌شود به دو دلیل:

۱- حروف‌چینی راست به چپ ممکن نیست.

۲- این بسته output routine را خراب می‌کند.

وفا یک سوال:
آیا بسته‌های  supertabular یا xtab خودشان قابلیت حروفچینی راست به چپ دارند یا بهش اضافه کرده‌ای و در قالب زی‌پرشین یا بی‌دی ارائه می‌کنی؟
اگر تو اضافه می‌کنی آیا در مورد همه بسته‌ها این کار را باید انجام دهی؟ یعنی در برنامه هست یا بعضی ها خودشان دارند؟
برای اطلاع خودم میپرسم. با تشکر

taha

باتشکر

خواهشا يک مثال ساده‌ي استفاده از xtab را قرار دهيد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: tmtt در اکتبر 06, 2010, 07:28:44 بعد از ظهر
باتشکر

C:\Program Files\MiKTeX 2.8\doc\latex\xtab

vafa

نقل قول از: tmtt در اکتبر 06, 2010, 07:28:44 بعد از ظهر
باتشکر

مثال ضمیمه شده.

vafa

نقل قول از: هادی صفی اقدم در اکتبر 06, 2010, 06:42:49 بعد از ظهر
وفا یک سوال:
آیا بسته‌های  supertabular یا xtab خودشان قابلیت حروفچینی راست به چپ دارند یا بهش اضافه کرده‌ای و در قالب زی‌پرشین یا بی‌دی ارائه می‌کنی؟
اگر تو اضافه می‌کنی آیا در مورد همه بسته‌ها این کار را باید انجام دهی؟ یعنی در برنامه هست یا بعضی ها خودشان دارند؟
برای اطلاع خودم میپرسم. با تشکر
قابلیت حروف‌چینی راست به چپ را من اضافه کرده‌ام. برای هر بسته لاتک باید قابلیت حروف‌چینی راست به چپ را اضافه کرد. تمام مسئولیت حروف‌چینی دوجهته توسط bidi انجام می‌شود.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: vafa در اکتبر 07, 2010, 05:03:46 قبل از ظهر
قابلیت حروف‌چینی راست به چپ را من اضافه کرده‌ام. برای هر بسته لاتک باید قابلیت حروف‌چینی راست به چپ را اضافه کرد. تمام مسئولیت حروف‌چینی دوجهته توسط bidi انجام می‌شود.

یعنی بیدی یکبار نوشته شده و برای همه بسته ها کار میکنه (مسؤولیت حروفچینی راست به چپ) یا هر روز داره برای بسته های بیشتری آماده میشه؟

vafa

نقل قول از: هادی صفی اقدم در اکتبر 08, 2010, 02:28:08 بعد از ظهر
یعنی بیدی یکبار نوشته شده و برای همه بسته ها کار میکنه (مسؤولیت حروفچینی راست به چپ) یا هر روز داره برای بسته های بیشتری آماده میشه؟
من در جواب سؤال قبلیت چی گفتم؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: vafa در اکتبر 08, 2010, 03:17:55 بعد از ظهر
من در جواب سؤال قبلیت چی گفتم؟

مثل اینکه منظورم را نتونستم خوب بگویم.
منظورم از سوال دوباره این است که آیا مثلا بی‌دی که الان هست همه بسته‌ها را پشتیبانی می‌کند (یعنی قابلیت حروفچینی راست به چپ را براشون مهیا می‌کند) یا شما در هر نسخه‌ی جدید بی‌دی را برای بسته‌های بیشتری آماده می‌کنید؟

vafa

نقل قول از: هادی صفی اقدم در اکتبر 08, 2010, 09:02:10 بعد از ظهر
مثل اینکه منظورم را نتونستم خوب بگویم.
منظورم از سوال دوباره این است که آیا مثلا بی‌دی که الان هست همه بسته‌ها را پشتیبانی می‌کند (یعنی قابلیت حروفچینی راست به چپ را براشون مهیا می‌کند) یا شما در هر نسخه‌ی جدید بی‌دی را برای بسته‌های بیشتری آماده می‌کنید؟
این کار را برای بیشتر بسته‌ها انجام داده‌ام. اگر فقط یکبار راهنماها را بخوانی تمام سؤالاتت جواب داده شده‌اند.

hasannoori

سوال مشابهی را در مورد الگوریتم دارم،
بنابراین آن را در ادامه همین بحث مطرح می‌کنم.

من از محیط algorithm برای درج الگوریتم(به لاتین) استفاده
مـی‌کـنـم اکـنـون الـگــوریتمی دارم که طول آن بیش از اندازه عمودی
صفحه است(آن مقدار که برای نوشتن تعریف شده)
و متاسفانه شکسته هم نمی‌شود، که به صفحه بعد برود ونمای زشتی به صفحه داده
برای این مورد چه راه‌حلی پیشنهاد می‌شود؟

محمود امین‌طوسی

سلام، من راه حلی برای شکستن الگوریتم بلد نیستم ولی اگر به نتیجه نرسیدید می‌توانید آنرا با اندازه کوچکتری مانند  small بنویسید.
البته همانگونه که می‌دانید الگوریتم باید کلیات کار را بیان کند و جالب نیست که الگوریتم ما طولانی باشد. شاید بتوانید آنرا به زیرالگوریتم‌هایی تقسیم کنید و به این ترتیب چند الگوریتم کوچکتر داشته باشید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎