• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

اشکال در استفاده از قلم یاس

نویسنده سید مهدی موسوی, دسامبر 19, 2010, 08:56:16 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید مهدی موسوی

اگه ممکنه بفرمایید چرا این وضعیت توی نمایش فونت یاس به وجود می‌یاد توی قلم‌ها تنها همین یکی رو می‌شناسم که با آپشن kashida مشکل نداره که متاسفانه در استفاده از اون مشکل دارم.ممنون
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

مسهر باقری

من با تک لایو ۲۰۱۰ اجرا کردم و مشکلی نداشت. فایل پیوست رو ببینید.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: مسهر باقری در دسامبر 19, 2010, 10:05:19 بعد از ظهر
من با تک لایو ۲۰۱۰ اجرا کردم و مشکلی نداشت. فایل پیوست رو ببینید.
ممنونم، لطف کردید پاسخ دادید.اما من با اونم امتحان کردم جواب نداد، اگه امکانش بود محبت کنید و قلم‌های یاس‌تون رو ضمیمه کنید شاید نسخه بلد قلم یاس من مشکل داره هر چند که بعیده، اما چیزه دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسهبازم ممنون
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

مسهر باقری

با سلام. قلمها رو پیوست کردم.

مسهر باقری

vafa

نقل قول از: سید مهدی موسوی در دسامبر 20, 2010, 07:11:53 بعد از ظهر
ممنونم، لطف کردید پاسخ دادید.اما من با اونم امتحان کردم جواب نداد، اگه امکانش بود محبت کنید و قلم‌های یاس‌تون رو ضمیمه کنید شاید نسخه بلد قلم یاس من مشکل داره هر چند که بعیده، اما چیزه دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسهبازم ممنون
غیرممکن است

سید مهدی موسوی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 21, 2010, 12:37:25 بعد از ظهر
غیرممکن است
آره درسته اما واقعا کجای کار اشکال داره؟اگه وقت‌ داشتید بی‌زحمت فایل log رو ملاحظه کنید. ضمن این‌که هیچ eror ی در اجرا نمی‌دهد.ممنون

vafa

نقل قول از: سید مهدی موسوی در دسامبر 21, 2010, 04:51:48 بعد از ظهر
آره درسته اما واقعا کجای کار اشکال داره؟اگه وقت‌ داشتید بی‌زحمت فایل log رو ملاحظه کنید. ضمن این‌که هیچ eror ی در اجرا نمی‌دهد.ممنون
شما که گفته بودی از تک‌لایو استفاده می‌کنی؟ یعنی دروغ حرف زدی؟

سید مهدی موسوی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 21, 2010, 05:03:48 بعد از ظهر
شما که گفته بودی از تک‌لایو استفاده می‌کنی؟ یعنی دروغ حرف زدی؟
نفرمایید، سوءبرداشت شده، گفتم با اون هم امتحان کردم، با وضعیت پیش اومده همه رو نصب کردم تا هر جور که پیشنهاد شد تست کنم اما، متاسفانه یا خوشبختانه، فقط نسخه پرتابل میک‌تک ۲.۸ را پایدار یافتم و هنوز موفق به رفع کامل ارورها در تک لایو نشدم(ارور مربوطه را در فایل log مشاهده خواهید کرد.)  واسه همینم فایل log با تک‌لایو رو هم ضمیمه کردم.