• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

آپلود به سایت

نویسنده سیدرضی علوی‌زاده, اکتبر 25, 2009, 07:39:36 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سیدرضی علوی‌زاده

در سایت چه نوع فایلهایی می‌توان آپلود کرد؟
این سوال از این جهت برایم پیش آمد که وقتی فایل Installer تک‌میکر جدید را که با فرمت ZIP فشرده کرده بودم در سایت آپلود کردم پس از اتمام آپلود خطای Invalid token رخ داد! به همین خاطر فایل را در جای همیشگی آپلود کردم، آیا بخاطر نوع فایل و یا اینکه شامل فایل اجرایی است این اتفاق افتاده است؟

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در اکتبر 25, 2009, 07:39:36 بعد از ظهر
این سوال از این جهت برایم پیش آمد که وقتی فایل Installer تک‌میکر جدید را که با فرمت ZIP فشرده کرده بودم در سایت آپلود کردم پس از اتمام آپلود خطای Invalid token رخ داد! به همین خاطر فایل را در جای همیشگی آپلود کردم، آیا بخاطر نوع فایل و یا اینکه شامل فایل اجرایی است این اتفاق افتاده است؟

سید جان،
فایل‌های زیپ رو هم می‌تونی آپلود کنی. می‌خوای من آپلود کنم؟

مهدی امیدعلی

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در اکتبر 25, 2009, 07:39:36 بعد از ظهر

فکر می‌کنم محدودیت سایز باشه. می‌تونی فایل رو جایی آپلود کنی تا محمود اون رو روی سایت آپلود کنه.

محمود امین‌طوسی

من هم امتحان کردم و همان خطا را گرفتم. با امکانات دیگر سایت، این فایل را آپلود و ضمیمه کردم و پس از آن به دنبال رفع مشکل گشتم :(
با روش پیشنهادی مؤلف بسته اصلی، برخی تنظیمات را عوض کردم و امیدورام که مشکل از اساس برای فایلهای تا حجم ۱۲ مگابایت حل شده باشد ولی امتحان نکردم. اگر مجددا دوستان با مشکل مواجه شدند اطلاع دهند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎