• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

یه مشکلی با ساختن نمایه دارم.

نویسنده مسعود, ژانویه 10, 2011, 04:52:37 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

مسعود

یه مشکلی با ساختن نمایه دارم. نمایه در فایل  pdf  ظاهر نمی شود ولی وقتی از یک مثال دیگه که package آن  xepersian نبود استفاده کردم ظاهر شد که  به نظر می رسه مشکل اجرا نشدن در xepersian باشه. از miktek 2.7 و فرمان makeindex  استفاده کردم.  لطفا بنده رو راهنمایی کنید. متشکرم

vafa

نقل قول از: مسعود در ژانویه 10, 2011, 04:52:37 قبل از ظهر
یه مشکلی با ساختن نمایه دارم. نمایه در فایل  pdf  ظاهر نمی شود ولی وقتی از یک مثال دیگه که package آن  xepersian نبود استفاده کردم ظاهر شد که  به نظر می رسه مشکل اجرا نشدن در xepersian باشه. از miktek 2.7 و فرمان makeindex  استفاده کردم.  لطفا بنده رو راهنمایی کنید. متشکرم
مثال؟

محمد چهارسوقی

چرا از xindy استفاده نمی‌کنید؟ تا اونجا که اطلاع دارم makeindex با حروف پ ژ گ چ مشکل دارد.

اگر از miktex استفاده می کنید می‌توانید با استفاده از اطلاعاتی که در لینک زیر داده شده است از زیندی استفاده کنید.

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=339.0

البته توصیه آقا وفا این است که از تکلایو استفاده کنید که در این صورت باز هم تا آنجا که اطلاع دارم xindy در تکلایو موجود است. تکلایو به راحتی در تمامی سیستم‌ عامل‌ها نصب می‌شود.

مسعود

سلام
من xindy را نصب کردم . در miktex 2. 7 در خط فرمان آن xindy -L persian -C utf8 -M texindy -M page-ranges filename.idx را اجرا کردم و مجددا فایل رو اجرا کردم نمایه ظاهر نشد آیا روند اجرا درسته؟ اگه سوالم ابتدایی است عذر خواهی میکنم.

vafa

نقل قول از: مسعود در ژانویه 10, 2011, 02:28:44 بعد از ظهر
سلام
من xindy را نصب کردم . در miktex 2. 7 در خط فرمان آن xindy -L persian -C utf8 -M texindy -M page-ranges filename.idx را اجرا کردم و مجددا فایل رو اجرا کردم نمایه ظاهر نشد آیا روند اجرا درسته؟ اگه سوالم ابتدایی است عذر خواهی میکنم.
اگر شما جواب سوالتان را می‌دانید، پس ما هم باید جوابش را بدانیم

محمد چهارسوقی

سلام

والا بدون فایل log و نمونه نظر خاصی نمیشه داد اما تا جایی که من اطلاع دارم باید به این صورت عمل کنید:

xelatex filename.tex
xindy .......
xelatex filenamte.tex
xelatex filename.tex

هادی صفی‌اقدم

سلام
در دستور
xindy -L persian -C utf8 -M texindy -M page-ranges filename.idx
به جای filename بای داسم فایل tex خودتون را جایگزین کنید

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: مسعود در ژانویه 10, 2011, 04:52:37 قبل از ظهر
مسعود جان، لطفا یه فایل خیلی کوچیک درست کنین که مشکلتون رو نشون بده و اونو برامون بفرستین. در ضمن، فایل log. و pdf. رو هم ضمیمه کنین.
راستی، شما مطمئنین که xindy رو درست نصب کردین؟ برای تست این کار، یه CMD باز کنین و دستور xindy رو وارد کنین. اگه پیغام خطا نداد، می‌تونین مطمئن بشین که Xindy رو درست نصب کردین. از چه سیستم عاملی استفاده می‌کنین؟ ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی؟

مسعود

ممنون از اینکه راهنمایی می کنید
من از ویندوز 32 بیتی استفاده می کنم ولی پیغام زیر موقع اجرای xindy میاد
neww does not exist at c:/PROGRA~1/xindy/scripts/xindy/xindy.pl line 458. که neww نام فایل من هستش مسیر گفته شده هم مسیر نصب xindy می باشد.فایل رو می فرستم

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: مسعود در ژانویه 10, 2011, 07:44:38 بعد از ظهر
ممنون از اینکه راهنمایی می کنید
من از ویندوز 32 بیتی استفاده می کنم ولی پیغام زیر موقع اجرای xindy میاد
neww does not exist at c:/PROGRA~1/xindy/scripts/xindy/xindy.pl line 458. که neww نام فایل من هستش مسیر گفته شده هم مسیر نصب xindy می باشد.فایل رو می فرستم
فایل لاگ‌تون هیچ خطایی نداره. اشکال از زی‌پرشین نیست.
روشی که برای تست درست نصب شدن xindy گفتم رو انجام دادین؟
در ضمن، شما باید دستور

‎xindy‎ -‎L persian‎ -‎C utf8‎ -‎M texindy‎ -‎M page-ranges neww.‎idx‎‎

رو توی همون مسیری که فایل تک‌تون هستش، بکار ببرین. مثلاً اگه فایل neww.tex داخل یه پوشه به اسم my-tex-files و داخل درایو D هست، باید اول با دستورات Dos وارد این پوشه بشین و بعدش دستور بالا رو اجرا کنین. یعنی در نهایت، دستورتون اینجوری باید بشه:

‎d:\my-tex-‎files\‎‎xindy‎ -‎L persian‎ -‎C utf8‎ -‎M texindy‎ -‎M page-ranges ‎neww‎.‎idx‎‎

البته قبل از وارد کردن دستور بالا، فایلتون رو دوبار اجرا کنین.

مسعود

من همون طوری که گفتین xindy رو امتحان کردم خطایی نداد ولی باز هم همون پیغام
neww does not exist at c:/PROGRA~1/xindy/scripts/xindy/xindy.pl line 458 را دریافت کردم

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مسعود در ژانویه 10, 2011, 09:12:44 بعد از ظهر
neww does not exist at c:/PROGRA~1/xindy/scripts/xindy/xindy.pl line 458 را دریافت کردم

من امتحان کردم. برای من ارور زیر را داد:

C:\Documents and Settings\xp\Desktop\aaa>xindy -L persian -C utf8 -M texindy -M
page-ranges neww.idx
Cannot locate xindy module for language persian in codepage utf8.
C:\texlive\2010\bin\win32\runscript.tlu:569: command failed with exit code 1:
perl.exe c:/texlive/2010/texmf/scripts/xindy/xindy.pl -L persian -C utf8 -M texi
ndy -M page-ranges neww.idx

بعدش برای امتحان همینجوری F12 را زدم و دو بار فایل را کامپایل کردم و فایل خروجی مثل فایل ضمیمه شده شد.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: مسعود در ژانویه 10, 2011, 09:12:44 بعد از ظهر
خطایی که شما می‌گیرین به این علته که دستور موردنظر رو توی مسیر فایل تک‌تون، اجرا نمی‌کنین (چیزی که من توی عکس ضمیمه نشون دادم. خط دوم رو ببینین).
فایل ضمیمه رو باز کنین و دستور داخلشو توی مسیر فایل تک‌تون اجرا کنین.
در ضمن، قبل از اجرای این دستور، باید فایل FILENAME.idx کنار فایل تک‌تون وجود داشته باشه.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: هادی صفی اقدم در ژانویه 10, 2011, 10:24:13 بعد از ظهر
من امتحان کردم. برای من ارور زیر را داد:

C:\Documents and Settings\xp\Desktop\aaa>xindy -L persian -C utf8 -M texindy -M
page-ranges neww.idx
Cannot locate xindy module for language persian in codepage utf8.
C:\texlive\2010\bin\win32\runscript.tlu:569: command failed with exit code 1:
perl.exe c:/texlive/2010/texmf/scripts/xindy/xindy.pl -L persian -C utf8 -M texi
ndy -M page-ranges neww.idx

بعدش برای امتحان همینجوری F12 را زدم و دو بار فایل را کامپایل کردم و فایل خروجی مثل فایل ضمیمه شده شد.
این ارور تو کاملاً طبیعیه. چون موقع نصب تک‌لایو، زبان فارسی به طور پیش‌فرض به زیندی، اضافه نمی‌شه.
واسه حل این مشکل، پوشه (خود پوشه) داخل فایل ضمیمه رو توی آدرس پایین، کنار بقیه زبان‌ها کپی کن.

C:\texlive\2010\texmf\xindy\modules\lang

هادی صفی‌اقدم

خیلی ممنون وحید جان بابت راهنمایی خوبت
اون خطایی که گفتم در صفحه سوم ظاهر میشه، جزو متن تایپ شده دوستمون بوده و الان مشکلی نیست
فایلی هم که لطف کردی و فرستادی را در مرکز دانلود و قسمت متفرقه با نام «زبان persian برای Xindy در تکلایو» آپلود کردم.

ضمنا manifoldرا باید به صورت ‪\index{\lr{manifold}‎}‬ ایندکس کنیم تا علامت ویرگول در صفحه نمایه جای درست ظاهر بشه