• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل با ‎\resetlatinfont‎‎

نویسنده sheyda.fakhredanesh, ژانویه 16, 2011, 08:56:40 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

sheyda.fakhredanesh

سلام
بعد از استفاده از دستور ‎\resetlatinfont‎‎ با مشکل مواجهع شدم. مشکل اینه که کلمه کتابنامه در صفحه اول کتابنامه به صورت حرف به حرف چاپ میشه. کجای کار من ایراد داره؟

vafa

نقل قول از: sheyda.fakhredanesh در ژانویه 16, 2011, 08:56:40 بعد از ظهر
سلام
بعد از استفاده از دستور ‎\resetlatinfont‎‎ با مشکل مواجهع شدم. مشکل اینه که کلمه کتابنامه در صفحه اول کتابنامه به صورت حرف به حرف چاپ میشه. کجای کار من ایراد داره؟
جواب این سوال بارها داده شده است اما از آنجایی که این پست اول شما است، جواب را دوباره تکرار می‌کنم. شما بایستی یا دستور \resetlatinfont را بعد از \begin{thebibliography}{99} قرار دهید یا آن را بعد از \begin{LTRitems} قرار دهید.

sheyda.fakhredanesh

ممنون بابت جواب قبلی. استاد راهنمای من پرسید که آیا امکان فارسی شدن اعداد جلوی مراجع (شماره صفحه هایی که به آنها ارجاع داده شده است) وجود داره؟
متشکرم

vafa

نقل قول از: sheyda.fakhredanesh در ژانویه 17, 2011, 06:49:52 بعد از ظهر
ممنون بابت جواب قبلی. استاد راهنمای من پرسید که آیا امکان فارسی شدن اعداد جلوی مراجع (شماره صفحه هایی که به آنها ارجاع داده شده است) وجود داره؟
متشکرم
می‌تونید دقیقتر توضیح بدهید یا یک تصویر از آنچه مد نظرتان هست بفرستید؟

ویرایش: لطفاً هر وقت مشکلی دارید یک پرونده کمینه تک هم بفرستید.

h_nuri77

سلام-درست شد-بفرمایید-
بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

vafa

h_nuri77

..... مشکل اینه که کلمه کتابنامه در صفحه اول کتابنامه به صورت حرف به حرف چاپ میشه. کجای کار من ایراد داره؟

[/quote]
مشکل فایلی که فرستادن وفا جان

vafa

نقل قول از: h_nuri77 در ژانویه 17, 2011, 08:02:15 بعد از ظهر
..... مشکل اینه که کلمه کتابنامه در صفحه اول کتابنامه به صورت حرف به حرف چاپ میشه. کجای کار من ایراد داره؟

مشکل فایلی که فرستادن وفا جان
خوب اونو که من جواب داده بودم ...

h_nuri77

sheyda.fakhredanesh

نقل قول از: وفا در ژانویه 17, 2011, 06:52:54 بعد از ظهر
می‌تونید دقیقتر توضیح بدهید یا یک تصویر از آنچه مد نظرتان هست بفرستید؟

ویرایش: لطفاً هر وقت مشکلی دارید یک پرونده کمینه تک هم بفرستید.
در کتابنامه شماره های موجود در انتهای مراجع که مربوط به صفحه هایی هست که من در پایاننامه ام به آنها ارجاع داده ام را میخام با اعداد فارسی ظاهر بشه.
مثلا در شکلی که ارسال کرده ام اعداد آبی رنگ 33 و 34 و 7 و 36 که شماره صفحه هستند با اعداد فارسی نوشته شوند.

vafa

نقل قول از: sheyda.fakhredanesh در ژانویه 18, 2011, 01:17:53 قبل از ظهر
در کتابنامه شماره های موجود در انتهای مراجع که مربوط به صفحه هایی هست که من در پایاننامه ام به آنها ارجاع داده ام را میخام با اعداد فارسی ظاهر بشه.
مثلا در شکلی که ارسال کرده ام اعداد آبی رنگ 33 و 34 و 7 و 36 که شماره صفحه هستند با اعداد فارسی نوشته شوند.
البته این از نظر حروف‌چینی صحیح نیست ولی به هر حال می‌توانید از \rl استفاده کنید.

sheyda.fakhredanesh

نقل قول از: وفا در ژانویه 18, 2011, 05:55:13 قبل از ظهر
البته این از نظر حروف‌چینی صحیح نیست ولی به هر حال می‌توانید از \rl استفاده کنید.
ببخشید من نمیدونم دستوری که گفتید را باید چه جوری استفاده کنم ::)

vafa

نقل قول از: sheyda.fakhredanesh در ژانویه 19, 2011, 11:04:30 بعد از ظهر
ببخشید من نمیدونم دستوری که گفتید را باید چه جوری استفاده کنم ::)

\rl{\pageref{label1}}

sheyda.fakhredanesh

vafa

نقل قول از: sheyda.fakhredanesh در ژانویه 25, 2011, 02:30:08 قبل از ظهر
ممنون بخاطر جواب. ببخشید، راه ساده‌تری نداره؟
راه ساده‌تر یعنی چی؟ اگر منظورتون کوتاهی فرمان هست، می‌تونید یک دستور \mypageref بصورت زیر تعریف کنید:

\newcommand{\mypageref}[1]{\rl{\pageref{#1}}}

و بعد از این دستور \mypageref استفاده کنید.