• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونه می‌توان در کلاس یک طرفه سربرگهای زوج و فرد داشت؟

نویسنده meim007, فبریه 08, 2011, 10:24:51 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

نقل قول از: meim007 در فبریه 09, 2011, 06:12:37 بعد از ظهر
با این دستور هم نتوانستم به نتیجه ای که می‌خواستم برسم. چرا این بسته این حالت را قرار نداده است؟(انقدر ما را دور خودمان نگرداند!!) فکر کنم این گزینه را تنها برای دوطرفه تعریف کرده است و اگر از کلاس دوطرفه استفاده نکنیم این امکان را نداریم. دستوری هم که گذاشتید نتوانستم حالت دوطرفه را حذف کنم(یا نمی‌دانم چگونه ازش استفاده کنم).
من نمی‌دونم شما چجوری ازش استفاده کردی اما من نتیجه دلخواه گرفتم.
نقل قول
بعد یک سوال کلی و ابتدای!!  @ در دستورها چکار انجام می‌دهد گشتم ولی جایی ندیدم این را توضیح داده باشد!(مرجعی در این باره و این سوالات می‌شناسید؟)
یک نوع نامگذاری دستور است که بیشتر برای دستورات داخلی تک به کار می‌رود.

meim007

نقل قول از: وفا در فبریه 09, 2011, 06:16:28 بعد از ظهر
من نمی‌دونم شما چجوری ازش استفاده کردی اما من نتیجه دلخواه گرفتم.
می‌توانید نمونه قرار می‌دهید؟ (سپاس گذار می‌شم)
نقل قول از: وفا در فبریه 09, 2011, 06:16:28 بعد از ظهر
یک نوع نامگذاری دستور است که بیشتر برای دستورات داخلی تک به کار می‌رود.
یعنی چه نوعی؟ فقط نامگذاری هست یا کار بیشتر انجام می‌دهد؟(گاهی در بسته ها دیدم چندتا @ پشت سر هم استفاده کرده است.(پست پیشم را هم ویرایش کردم)

vafa

نقل قول از: meim007 در فبریه 09, 2011, 06:28:48 بعد از ظهر
می‌توانید نمونه قرار می‌دهید؟ (سپاس گذار می‌شم)یعنی چه نوعی؟ فقط نامگذاری هست یا کار بیشتر انجام می‌دهد؟(گاهی در بسته ها دیدم چندتا @ پشت سر هم استفاده کرده است.(پست پیشم را هم ویرایش کردم)
نوعش رو که گفتم. برای نامگذاری دستورات داخلی تک از @ استفاده می‌کنند.

meim007

ممنون من بین \ات‌حرف و \ات‌دیگر قرارش می‌دادم!!
نقل قول از: وفا در فبریه 09, 2011, 06:35:02 بعد از ظهر
نوعش رو که گفتم. برای نامگذاری دستورات داخلی تک از @ استفاده می‌کنند.
دقیقا این یعنی چی؟ یعنی هر نام را در دستورات داخلی تک با @ می‌یارند. به عبارتی دیگر اگر قرار دهند @twosidetrue  یعنی \twosidetrue دستور را تعریف کردند؟؟ و اگر @@twosidetrue قرار دهند آن وقت چه معنایی دارد؟

vafa

نقل قول از: meim007 در فبریه 09, 2011, 06:54:25 بعد از ظهر
ممنون من بین \ات‌حرف و \ات‌دیگر قرارش می‌دادم!!
\نام‌فرمان و \پایان‌نام‌فرمان همون کار \ات‌حرف و \ات‌دیگر را انجام می‌دهد
نقل قول
دقیقا این یعنی چی؟ یعنی هر نام را در دستورات داخلی تک با @ می‌یارند. به عبارتی دیگر اگر قرار دهند @twosidetrue  یعنی \twosidetrue دستور را تعریف کردند؟؟ و اگر @@twosidetrue قرار دهند آن وقت چه معنایی دارد؟
اسم شما حسن هست، اسم من محمد، دقیقاً یعنی چی؟ دستورات داخلی تک یعنی اینکه دستور کاربر نیست. چطور @twosidetrue در منطق شما معنای \twosidetrue می‌دهد؟

meim007

نقل قول از: وفا در فبریه 09, 2011, 07:02:37 بعد از ظهر
\نام‌فرمان و \پایان‌نام‌فرمان همون کار \ات‌حرف و \ات‌دیگر را انجام می‌دهداسم شما حسن هست، اسم من محمد، دقیقاً یعنی چی؟ دستورات داخلی تک یعنی اینکه دستور کاربر نیست. چطور @twosidetrue در منطق شما معنای \twosidetrue می‌دهد؟
وقتی فارسی یا عربی ندانی (و به گوشت هم نخرده باشد!!) تفاوت حسن و محمد را نمیدانی یا نمی‌توانی تشخیص بدهی الان من در این جایگاه هستم(تازه داره گوشم آشنا می‌شوند!) برای همین گیج می‌زنم!
خوب حالا این یعنی تنها برای نامگذاری داخل سورس بسته ها استفاده می‌شود و همه نامها در این محیط با @ مشخص می‌شود؟