• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چطور میشه بسته tkz-2d روی تکلایو 2010 نصب کرد؟

نویسنده mehdi Jalali, مارس 26, 2011, 05:42:00 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

mehdi Jalali

سلام
چطور میشه بسته tkz-2d روی تکلایو 2010 نصب کرد؟

mehdi Jalali

جوابشو بعد از کلی جستجو پیدا کردم
اول اینکه خدا بیامرزا اسم بسته رو از tkz-2d  به tkz-euclide تغییر نام دادن.
همین دیگه بعدشم این فایل tkz-euclide-screen.pdf  رو حتما مطالعه کنید بخصوص صفحه ۸،
  تا از عهدش به راحتی بربیایید.
این آدرس فایل
http://ctan.um.ac.ir/macros/latex/contrib/tkz/tkz-euclide/tkz-euclide-screen.pdf
طبق گفته های همین فایل اقدام کنید و در همون فولدرها کپی کنید.

mehdi Jalali

واقعاً ارزش داشت این نمونه را ببینید
واقعا کیف می کنه آدم!

سید مهدی موسوی

آقای جلالی این بسته به طور عادی در لیست منیجر تک‌لایو نیست برای اضافه کردن من اونو در مسیر F:\texlive_2010\texlive\texmf-dist\tex\latex به طور دستی کپی کردم(و بعد از اون هم در منوی اکشن آپدیت کردم)، که فکر می‌کنم مسیر جاری نصب بسته‌ها باشد، اما چنین نشد. بی‌زحمت بفرمایید که چه طور این بسته را می‌شود نصب کرد.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در مارس 30, 2011, 10:35:33 قبل از ظهر
آقای جلالی این بسته به طور عادی در لیست منیجر تک‌لایو نیست برای اضافه کردن من اونو در مسیر F:\texlive_2010\texlive\texmf-dist\tex\latex به طور دستی کپی کردم(و بعد از اون هم در منوی اکشن آپدیت کردم)، که فکر می‌کنم مسیر جاری نصب بسته‌ها باشد، اما چنین نشد. بی‌زحمت بفرمایید که چه طور این بسته را می‌شود نصب کرد.
جوابتون:
نقل قول از: mehdi Jalali در مارس 26, 2011, 08:02:58 قبل از ظهر
اول اینکه خدا بیامرزا اسم بسته رو از tkz-2d  به tkz-euclide تغییر نام دادن.