• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

خروجی dvi در زیپرشین

نویسنده مسهر باقری, آپریل 28, 2011, 11:01:29 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

مسهر باقری

با سلام به همه ی دوستان.
آیا میشه در زیپرشین خروجی dvi گرفت؟ (سعی کردم ولی نتونستم)
ممنون

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در آپریل 28, 2011, 11:01:29 قبل از ظهر
با سلام به همه ی دوستان.
آیا میشه در زیپرشین خروجی dvi گرفت؟ (سعی کردم ولی نتونستم)
ممنون
برای n+1امین‌بار خیر. خروجی  DVI به چه دردی می‌خوره؟

مسهر باقری

vafa

مسهر باقری

به یه مشکل کوچیک برای پرینت فایل نوشته شده با زیپرشین برخورده بودم: فایلو که پرینت می گرفتم می دیدم ابعاد متن با ابعادی که تو زیپرشین براش تعریف می کردم تفاوت داره (مثلا طول و ارتفاع سطر کوچکتر پرینت می شد). بعد با تک پارسی امتحان کردم و دیدم توی پرینت، طول و ارتفاع سطر درست پرینت می شه) و احتمال دادم به خاطر خروجی dvi توی تک پارسیه که اندازه ها حفظ میشن.
البته با تغییر تنظیمات آکروبات ریدر قابلیت پیش فرض scaling رو روی none گذاشتم و مشکل حل شد.

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در آپریل 28, 2011, 02:48:27 بعد از ظهر
به یه مشمل کوچیک برای پرینت فایل نوشته شده با زیپرشین برخورده بودم: فایلو که پرینت می گرفتم می دیدم ابعاد متن با ابعادی که تو زیپرشین براش تعریف می کردم تفاوت داره (مثلا طول و ارتفاع سطر کوچکتر پرینت می شد). بعد با تک پارسی امتحان کردم و دیدم توی پرینت، طول و ارتفاع سطر درست پرینت می شه) و احتمال دادم به خاطر خروجی dvi توی تک پارسیه که اندازه ها حفظ میشن.
البته با تغییر تنظیمات آکروبات ریدر قابلیت پیش فرض scaling رو روی none گذاشتم و مشکل حل شد.
این مشکل زی‌پرشین نیست یا مشکل پرینترته یا مشکل از خواننده PDFات. من هیچگونه مشکلی ندارم.

هادی صفی‌اقدم

من این مشکل را به کرات با دانشجویان دانشگاهم دیده‌ام. مشکل از تعریف نکردن a4paper در documentclass یا پرینتر بوده. با درست کردن این دو گزینه درست شده بودند

چند بار هم دیده بودم که دستوراتی مثل set paper highet هم کار را خراب کرده بود