• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل تولید نمایه با حروف س، ز، ع، پ

نویسنده masih, می 24, 2011, 01:42:51 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

masih

سلام، من از تک‌لایو استفاده می‌کنیم. برای تولید نمایه حروف پ، ع، ز، س، مرتب نمی‌شوند.

مسهر باقری

h_nuri77

اول باید زیندی رو از مرکز دانلود بگیری و نصب کنی و بعد باید زبان persian رو از مرکز دانلود کنی و در  مسیر C:\texlive\2010\texmf\xindy\modules\lang  پوشه persian رو اضافه کنی. و برای بروز شدن  هم یه پنجره داس باز کنید و دستورtexhash رو وارد کن و اینتر بزن و صبر کن تا رفرش کامل بشه و در آخر باید در path ویندوز، مسیر نصب xindy قبلتر (سمت چپ‌تر) از تکلایو باشد.
ضمنا پستهای این موضوع رو تا آخر بخونی مفیده-مشکلی داشتید بعد همین جا مطرح کنید.
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=1342.msg8193#msg8193
بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

masih

path برای ویندوز تشکیل نمی‌شه! آیا باید خودم این مسیر را درست کنم یا ویندوز خود شروع به ساخت آن می‌کند.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: masih در می 24, 2011, 05:54:45 بعد از ظهر
path برای ویندوز تشکیل نمی‌شه! آیا باید خودم این مسیر را درست کنم یا ویندوز خود شروع به ساخت آن می‌کند.
اضافه نشدن به Path یکی از نشانه‌های خرابی ویندوز است. مجبورید خودتون دستی اضافه کنید

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: h_nuri77 در می 24, 2011, 10:30:28 قبل از ظهر
اول باید زیندی رو از مرکز دانلود بگیری و نصب کنی و بعد باید زبان persian رو از مرکز دانلود کنی و در  مسیر C:\texlive\2010\texmf\xindy\modules\lang  پوشه persian رو اضافه کنی. و برای بروز شدن  هم یه پنجره داس باز کنید و دستورtexhash رو وارد کن و اینتر بزن و صبر کن تا رفرش کامل بشه و در آخر باید در path ویندوز، مسیر نصب xindy قبلتر (سمت چپ‌تر) از تکلایو باشد.
ضمنا پستهای این موضوع رو تا آخر بخونی مفیده-مشکلی داشتید بعد همین جا مطرح کنید.
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=1342.msg8193#msg8193
شما روش اشتباهی را دارید یاد می‌دهید.
زیندی که در مرکز دانلود هست برای میک‌‌تک هست. شما دارید روی تک‌لایو استفاده می‌کنید.
ممکنه این روش جواب بده اما روش تقلبی هست

مسهر باقری

هادی جان روش تقلبی دیگه چیه؟
من با تک لایو کار می کنم و زیندی ای رو که آقا مهدی تهیه کرده بودند، نصب کردم و با نمایه مشکلی ندارم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مسهر باقری در می 24, 2011, 11:07:27 بعد از ظهر
من با تک لایو کار می کنم و زیندی ای رو که آقا مهدی تهیه کرده بودند، نصب کردم و با نمایه مشکلی ندارم.
زیندی که آقای امید علی در مرکز دانلود قرار داده‌اند برای استفاده با میک‌تک هست.
خود تک‌لایو زیندی داره
با روش شما به جواب میرسیم ولی درست نیست.

مسهر باقری

هادی صفی‌اقدم

مسهر باقری

نقل قول از: مسهر باقری در می 24, 2011, 11:07:27 بعد از ظهر

هادی صفی‌اقدم

پست بالایی را ندیدید؟
نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در می 24, 2011, 11:10:16 بعد از ظهر
زیندی که آقای امید علی در مرکز دانلود قرار داده‌اند برای استفاده با میک‌تک هست.
خود تک‌لایو زیندی داره
با روش شما به جواب میرسیم ولی درست نیست.

مسهر باقری

هادی جان! مشکل تولید نمایه به این روشی که گفته بودم چیه که شما میگید درست نیست؟!
زیندی خود تک لایو از فارسی پشتیبانی نمیکنه. آیا روش دیگری سراغ دارید؟

هادی صفی‌اقدم

روش دیگری را یکی از کاربران در تالار گفته بود داره و براش جواب میده.
خودشون این پست را اگه دیدند جواب می‌دهند.

masih