• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

BidiPresentation + sidebar + background -- بی‌دی پرزنتیشن+نوار کناری+ پس‌زمینه

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جون 18, 2011, 08:43:01 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

وفا جان و دوستمان آقای Nekoomehr  در پست «فایل استایل برای افزودن سایدبار و نواربالا به اسلاید bidipresentation» برای bidi presentation یک سایدبار و نوار بالایی برای فهرست مطالب را فعال کرده‌ بودند.
من خواستم پس زمینه بهش اضافه کنم که یک خطا می‌دهد. (مثل اینکه مربوط به بسته hyperref هست)
با جابجا کردن فراخوانی package ها هم درست نشد.
بیزحمت راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

اصلاحیّه ۳: ۸ دی ۱۳۹۲
دقّت کنید دستور ‪\times‬ دستور از پیش‌تعریف‌شده لاتک برای علامت ضرب در محیط فرمول‌نویسی هست. پس از بازتعریف این دستور با دستور هم‌نامش یعنی ‪\times‬ خودداری کنید.
\deflatinfont\timesss[Scale=1.1]{Times New Roman}
برای تاکید، چند خط بالا به خود فایل tex ضمیمه شده هم اضافه شد.

اصلاحیه ۲: تاریخ  ۶ آذر ۱۳۹۲
گزینهٔ puase که توسط دکتر کارن‌پهلو از نسخهٔ  ۱۴.۴ بستهٔ bidi اشافه شده یم نمونه‌ش اضافه شد. با تشکر صمیمانه از دکتر کارن‌پهلو برای این گزینه خیلی خوب و پرطرفدار.

مشکل کناره‌تر افتادن پس‌زمینه حل شد.
عدد ۵۱۲ در دستور put را تغییر دادم.

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=4524.0

اصلاحیه ۱: تاریخ  ۲ آبان ۱۳۹۱
فایل ضمیمه شده اصلاح شد و فایل خطادار نیست و فهرست مطالب به صورت اتوماتیک در نوار کناری ایجاد میشه..

این اسلایدها و سایدبار (نوار کناری) و فهرست مطالب اتوماتیک و ... توسط آقای نکومهر و با راهنمایی‌های  راهگشای جناب دکتر کارن‌پهلو (مولف زی‌پرشین) آماده شده و من فقط جمع‌اوری کننده ی مطلب بوده‌ام و ایجاد کننده‌ی محیط‌های ساده‌ی قضیه و تعریف و ... و بس.

کلمه‌های کلیدی:
BidiPresentation + sidebar + background -- بی‌دی پرزنتیشن+نوار کناری+ پس‌زمینه
پسزمینه ساید کناری كناری پسزمينه pause پاوس پاس مکث در آیتم‌بندی آیتمبندی itemize enumerate اسلاید

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 18, 2011, 08:43:01 بعد از ظهر
وفا جان و دوستمان Nekoomehr  برای bidi presentation یک سایدبار و نوار بالایی برای فهریت مطالب را فعال کرده‌ بودند.
من خواستم پس زمینه بهش اضافه کنم که یک خطا می‌دهد. (مثل اینکه مربوط به بسته hyperfre هست)
با جابجا کردن فراخوانی package ها هم درست نشد.
بیزحمت راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
یک سبک نمی‌تواند دوبار با گزینه‌های مختلف فراخوانی شود

هادی صفی‌اقدم

خیلی خیلی ممنون وفا جان

فایل بدون مشکل را ضمیمه کردم.

سید مهدی موسوی

آقا هادی نمونه شما قالب پی‌دی‌اف دارد؟ بنده سوالم این است که اگر بخواهیم یک اسلاید بسازیم که شبیه اسلایدها در پاورپوینت باشد چه باید کرد؟ ببخشید اگر سوالم خیلی ابتدایی ست؟
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در آگوست 08, 2011, 10:45:12 بعد از ظهر
آقا هادی نمونه شما قالب پی‌دی‌اف دارد؟ بنده سوالم این است که اگر بخواهیم یک اسلاید بسازیم که شبیه اسلایدها در پاورپوینت باشد چه باید کرد؟ ببخشید اگر سوالم خیلی ابتدایی ست؟
اینکه قالب پی‌دی‌اف دارد را متوجه نشدم یعنی چی؟
شبیه پاور پوینت بشه یعنی چی؟

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در آگوست 09, 2011, 12:59:47 بعد از ظهر
اینکه قالب پی‌دی‌اف دارد را متوجه نشدم یعنی چی؟
شبیه پاور پوینت بشه یعنی چی؟
منظورم اون نوار پایین اسلاید‌های با بیمر بود که به  صورت لینک عمل می‌کرد؟
اما اگه اسلایدی بخایم که آپشن‌هایی مثل تنظیم ورود چند متن در یک صفحه رو پوشش بده حتی برای یه متن لاتین و نه فارسی آیا راه دیگه‌ای هست.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در آگوست 09, 2011, 01:11:22 بعد از ظهر
منظورم اون نوار پایین اسلاید‌های با بیمر بود که به  صورت لینک عمل می‌کرد؟
اما اگه اسلایدی بخایم که آپشن‌هایی مثل تنظیم ورود چند متن در یک صفحه رو پوشش بده حتی برای یه متن لاتین و نه فارسی آیا راه دیگه‌ای هست.
متاسفانه من بلد نیستم.
کارهایی هم که انجام دادم کارهای من نبود و فقط کارهای دوستان در تالار را در یک فایل جمع کردم.

امیرحسین شرفی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 18, 2011, 09:02:25 بعد از ظهر
خیلی خیلی ممنون وفا جان

فایل بدون مشکل را ضمیمه کردم.
آقا من این رو داونلود کردم، وقتی اجرا کردم پایین صفحات دوبار شماره می‌زنه یکی سمت راست و یکی سمت چپ. مشکل چیست؟ خروجی را پیوست کرده‌ام
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: زوبین در آگوست 23, 2011, 11:25:36 قبل از ظهر
آقا من این رو داونلود کردم، وقتی اجرا کردم پایین صفحات دوبار شماره می‌زنه یکی سمت راست و یکی سمت چپ. مشکل چیست؟ خروجی را پیوست کرده‌ام
به نظرتون بیمر لواپرشین بهتر نیست؟

امیرحسین شرفی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در آگوست 23, 2011, 02:48:43 بعد از ظهر
به نظرتون بیمر لواپرشین بهتر نیست؟

شما یک مثال مناسب که با لواپرشین نوشته شده باشه و من بتونم برای دفاع پایان‌نامه اسبفاده کنم سراغ دارید؟ می‌تونید در اختیار بقیه دوستان هم بگذارید قبلاً از همکاری شما متشکرم

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: زوبین در آگوست 23, 2011, 07:21:34 بعد از ظهر
شما یک مثال مناسب که با لواپرشین نوشته شده باشه و من بتونم برای دفاع پایان‌نامه اسبفاده کنم سراغ دارید؟ می‌تونید در اختیار بقیه دوستان هم بگذارید قبلاً از همکاری شما متشکرم
در پست «راهنمای نصب لواپرشین» یک مثال از آقای کارن‌پهلو هست.
لینک: http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=1839.0

فایل را هم تصحیح کردم. (امیدوارم کار دوستمان آقای نکومهر را خراب نکرده باشم). از پست اول همین موضوع بگیریدش.

امیرحسین شرفی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در آگوست 24, 2011, 04:53:22 قبل از ظهر
فایل را هم تصحیح کردم. (امیدوارم کار دوستمان آقای نکومهر را خراب نکرده باشم). از پست اول همین موضوع بگیریدش.
دستت درد نکنه مشکل حل شد ولی من هرچی مقایسه کردم نفهمیدم شما چه چیزی رو تغییر دادید که مشکل حل شد؟

امیرحسین شرفی

فهمیدم محتویات نوار پایین تو استایل sidebarbidipres را تغییر داده‌اید

امیرحسین شرفی

آقای امین‌طوسی اسلایدی را با لواپرشین درست کرده‌اند که در پیوست می‌آورم. می‌تونید ظاهرش را همانند اسلایدی که در پست اول قرار داده‌اید تغییر بدید؟ من خیلی سعی کردم ولی چون نمی‌دونم کدوم دستورها در لواپرشین معتبرند همه‌اش با خطا مواجه می‌شوم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: aiza در نوامبر 06, 2011, 11:26:17 قبل از ظهر
سلام آقای صفی اقدم
اولا که از راهنمایی هاتون ممنونم که کمک کردید تا من بتونم لایوتک رو نصب کنم :)
و حالا من قصد دارم با کمک زی پرشین اسلاید بسازم. فایلی رو که شما و دوستان دیگه تهیه کرده بودبد رو دانلود کردم ولی وقتی با لایوتک 2011 آنرا اجرا می کنم بدون هیچ خطایی اجرا میشه اما در کمال تعجب تصویر پیش زمینه سایدبار رو اصلا نشون نمی ده.
من سعی کردم فایل sty. که همراه اون هست رو تغییر بدم ولی باز هم هیچ تغییری نمی بینم. آیا باید پس از تغییر دادن دوباره اونو کامپایل کنم؟(البته منطقی که اینطور باشه ;)) اگه آره با همون xelatex یا چیز دیگه.

با تشکر
سلام
من این را درست نکرده‌ام. یکی از دوستان تالار زحمتش را کشیده بودند.
متاسفانه من بلد نیستم درستش کنم.
من استفاده از لواپرشین را پیشنهاد می‌کنم. چون خیلی امکانات Beamer را دارد. اما لواپرشین فعلا نسخه‌ی آزمایشی هست  و ...