• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سورس پست اسکريپت

نویسنده taha, جون 27, 2011, 10:02:06 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

taha

با سلام

از کجا مي توانم سورس پست اسکريپت را دانلود کنم.
هرچه گشتم نتوانستم پيدا کنم.

با تشکر

هادی صفی‌اقدم

taha

پست‌اسکریپت (PostScript و به‌طور خلاصه PS) یک زبان برنامه‌نویسی پویا و الحاقی است که توسط John Warnock و Charles Geschke در سال ۱۹۸۲ طراحی شد. پست اسکریپت یک زبان توصیف صفحه‌است که با یک مفسر اجرا می‌شود تا یک تصویر را ایجاد کند. پست‌اسکریپت بهترین زبان شناخته شده برای توصیف صفحات در زمینه‌های الکترونیک و منتشر کردن دسکتاپ است.

همان چيزي که پي استريک در يک سطح بالاتر از آن استفاده مي کند.

vafa

نقل قول از: tmtt در جون 27, 2011, 10:02:06 قبل از ظهر
با سلام

از کجا مي توانم سورس پست اسکريپت را دانلود کنم.
هرچه گشتم نتوانستم پيدا کنم.

با تشکر
بهتره با Adobe تماس بگیری و علت پرسیدن این سوال را در اینجا نمی‌دانم!

taha

شرمنده اشتباها در قسمت عمومی ایجاد کردم اگر ممکن هست به بخش تازه کار منتقل کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

پس پست اسکریپت متن باز نیست درسته؟

این سوال هم از این لحاظ پرسیدم که پی استریک از پست اسکریپت استفاده می کنه و تک هم که متن باز پس چطور پست استکریپت متن باز نیست؟

vafa

نقل قول از: tmtt در جون 27, 2011, 11:03:50 بعد از ظهر
شرمنده اشتباها در قسمت عمومی ایجاد کردم اگر ممکن هست به بخش تازه کار منتقل کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

پس پست اسکریپت متن باز نیست درسته؟

این سوال هم از این لحاظ پرسیدم که پی استریک از پست اسکریپت استفاده می کنه و تک هم که متن باز پس چطور پست استکریپت متن باز نیست؟
تک به هیچ وجه خودش از postscript استفاده نمی‌کنه بلکه تک یک دستور بدوی به نام \special داره که بسته pstricks از این دستور بدوی استفاده می‌کنه و کدهای postscript را داخلش می‌گذاره.

taha

نقل قولتک به هیچ وجه خودش از postscript استفاده نمی‌کنه بلکه تک یک دستور بدوی به نام \special داره که بسته pstricks از این دستور بدوی استفاده می‌کنه و کدهای postscript را داخلش می‌گذاره.

خوب  من همین کد های postscript رو می خواهم که باید قابل دسترسی باشد.

vafa