• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل جدول با محیط شمارش در فاصله از حاشیه‌های چپ و راست

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 29, 2011, 03:58:51 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

فایل ضمیمه شده را بیزحمت نگاه کنید.
سمت چپ جدول را نگاه کنید.
با حاشیه چپ فاصله داره. حالاسمت راست جدول را نگاه کنید. رفته توی حاشیه‌ی محیط شمارش.
غیر طبیعی نیست؟
به نظر من:
۱-  وقتی از سمت چپ جا داره، باید جدول بره سمت چپ.
۲- وقتی عرض جدول از عرض نوشته (محیط شمارش) بیشتر هست، بهتر نیست اضافی جدول بره توی حاشیه چپ؟

راه حل این مشکل بیزحمت. با تشکر قبلی

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 29, 2011, 03:58:51 قبل از ظهر
فایل ضمیمه شده را بیزحمت نگاه کنید.
سمت چپ جدول را نگاه کنید.
با حاشیه چپ فاصله داره. حالاسمت راست جدول را نگاه کنید. رفته توی حاشیه‌ی محیط شمارش.
غیر طبیعی نیست؟
به نظر من:
۱-  وقتی از سمت چپ جا داره، باید جدول بره سمت چپ.
۲- وقتی عرض جدول از عرض نوشته (محیط شمارش) بیشتر هست، بهتر نیست اضافی جدول بره توی حاشیه چپ؟

راه حل این مشکل بیزحمت. با تشکر قبلی
مشکلی وجود نداره. سند شما غیرطبیعی است. شما طول 123mm داده‌ای که از پهنای متن زیادتر است بنابراین لاتک چاره‌ای ندارد. برای آزمایش به جای 123mm بنویس 0.5\textwidth و تفاوت را ببین. شما استفاده از لاتک را نمی‌دانی، بهتر است قبل از استفاده از لاتک چند وقتی، وقت بگذاری و استفاده از آن را یاد بگیری.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا در جولای 29, 2011, 08:02:22 قبل از ظهر
مشکلی وجود نداره. سند شما غیرطبیعی است. شما طول 123mm داده‌ای که از پهنای متن زیادتر است بنابراین لاتک چاره‌ای ندارد. برای آزمایش به جای 123mm بنویس 0.5\textwidth و تفاوت را ببین. شما استفاده از لاتک را نمی‌دانی، بهتر است قبل از استفاده از لاتک چند وقتی، وقت بگذاری و استفاده از آن را یاد بگیری.

من عمدا ۱۲۳ میلیمتر داده‌ام. چون من یک جدولی با چند ستون دارم که میخام دقیقا به عرض متن (ستون شمارش. نه عرض متن، یعنی عرض ستون‌ شماره‌ها + ستون متن شمارش) باشه. یعنی در عکس اول از خط سمت چپ خط سمت راست آبی.
عرض جدول با عرض محیط شمارش دقیقا یک اندازه است. یعنی ۱۲۳ میلیمتر. پس نباید بره حاشیه راست و باید مثل عکس ضمیمه شده باشه. (البته عکس را paint دستکاری کردم.)

اگر قرار بود که من لاتک بدونم که اینجا سوال نمی‌پرسیدم. اینجا تالار هست و فلسفه وجویش برای اینه که کسانی مثل من که نمی‌دونم از دوستانی که می‌دونند یاد بگیرم.

به نظر من این یک bug لاتک هست.
فایل ضمیمه شده را نگاه کنید. هیچ کدوم از جدول‌ها وسط چین نیستند. حتی اونهایی که با دستور ‪0.5 \textwidth ‬ انجام داده‌ایم.
ضمنا چون جدول من چند ستونی است از این دستور نمی‌تونم استفاده کنم.

بیزحمت دوستان که بلد هستند! راه حلی بفرمایند.

برای مطالعه منبعی که این مشکلم را برطرف کند پیدا نکردم. منبعی که در مورد مشکلم هست را دوستان می‌دونند معرفی کنند؟

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 29, 2011, 11:42:42 قبل از ظهر
من عمدا ۱۲۳ میلیمتر داده‌ام. چون من یک جدولی با چند ستون دارم که میخام دقیقا به عرض متن (ستون شمارش. نه عرض متن، یعنی عرض ستون‌ شماره‌ها + ستون متن شمارش) باشه. یعنی در عکس اول از خط سمت چپ خط سمت راست آبی.
عرض جدول با عرض محیط شمارش دقیقا یک اندازه است. یعنی ۱۲۳ میلیمتر. پس نباید بره حاشیه راست و باید مثل عکس ضمیمه شده باشه. (البته عکس را paint دستکاری کردم.)

اگر قرار بود که من لاتک بدونم که اینجا سوال نمی‌پرسیدم. اینجا تالار هست و فلسفه وجویش برای اینه که کسانی مثل من که نمی‌دونم از دوستانی که می‌دونند یاد بگیرم.

به نظر من این یک bug لاتک هست.
فایل ضمیمه شده را نگاه کنید. هیچ کدوم از جدول‌ها وسط چین نیستند. حتی اونهایی که با دستور ‪0.5 \textwidth ‬ انجام داده‌ایم.
ضمنا چون جدول من چند ستونی است از این دستور نمی‌تونم استفاده کنم.

بیزحمت دوستان که بلد هستند! راه حلی بفرمایند.

برای مطالعه منبعی که این مشکلم را برطرف کند پیدا نکردم. منبعی که در مورد مشکلم هست را دوستان می‌دونند معرفی کنند؟
اگر شما فکر می‌کنید باگه پس باید بتونید درستش هم کنید!

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا در جولای 29, 2011, 02:47:40 بعد از ظهر
اگر شما فکر می‌کنید باگه پس باید بتونید درستش هم کنید!
چه ربطی داره؟!
جدولی که داخل محیط enumerate هست وقتی عرض جدول به اندازه عرض محیط enumerate هست، نباید از یک طرف تورفتگی داشته باشه و از طرف دیگه بره حاشیه.
نیاز به فکر کردن نداره به نظر من.
البته بر اساس فایلی که ضمیمه کرده‌ام، مشکل زی‌پرشین نیست و مشکل لاتک هست.

masih

با کمک وفا تونستم جدولی با طول محیط شمارشی تولید کنم