• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

انتقال از خروجی به ادیتور

نویسنده سید مهدی موسوی, دسامبر 30, 2011, 12:19:04 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید مهدی موسوی

آیا تک‌ورکس هم مثل تک‌میکر می‌تواند از خروجی به قسمت متناظر در ادیتور برود، برای این‌که از ادیتور به خروجی برویم در راست کلیک منویی وجود دارد اما برعکسش رو من پیدا نکردم.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در دسامبر 30, 2011, 12:19:04 بعد از ظهر
آیا تک‌ورکس هم مثل تک‌میکر می‌تواند از خروجی به قسمت متناظر در ادیتور برود، برای این‌که از ادیتور به خروجی برویم در راست کلیک منویی وجود دارد اما برعکسش رو من پیدا نکردم.
موقع کلیک داخل پنجره‌ی TeXWorks، گزینه‌ی Jump to pdf را ندارید؟

سید مهدی موسوی

نه، راستی این همون تک‌ورکسی هست که با خود تک‌لایو نصب شده نه این‌که توی مرکز دانلود قرار داده شده.توی راست کلیک گزینه‌های مربوط به ذره‌بین می‌یاد.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در دسامبر 31, 2011, 09:26:20 بعد از ظهر
نه، راستی این همون تک‌ورکسی هست که با خود تک‌لایو نصب شده نه این‌که توی مرکز دانلود قرار داده شده.توی راست کلیک گزینه‌های مربوط به ذره‌بین می‌یاد.
من تک‌‌ورکس خود تک‌لایو را تست کردم.
البته باید ‪ $synctexoption ‬ را برایش فعال کنید تا آن خاصیت که Inverse search هست را فعال کنید.

سید مهدی موسوی

این خاصیت برای زی‌لاتک از قبل تنظیم بود.

هادی صفی‌اقدم

بعد از تنظیم این مورد باید یک بار فایل‌تون را با xelatex اجرا کنید تا فایل synctex تشکیل شود.

سید مهدی موسوی

اون از قبل تنظیم بود و من چندبار هم اجرا کردم.

هادی صفی‌اقدم

روی کامپیوتر من با اون شراطی که گفتم فعال هست.
من دیگه در همین حد بلدم. شرمنده. امیدوارم دوستان کمک کنند.

سید مهدی موسوی

من دوباره تک‌لایو رو نصب کردم و توی اجراهای اول موردی نداشت اما همین که تغییر کوچکی تو تنظیمات دادم همه چیز دوباره به هم خورد.

masih

نقل قول از: سید مهدی موسوی در ژانویه 07, 2012, 07:51:50 قبل از ظهر
من دوباره تک‌لایو رو نصب کردم و توی اجراهای اول موردی نداشت اما همین که تغییر کوچکی تو تنظیمات دادم همه چیز دوباره به هم خورد.
از کلیک راست+Ctrl استفاده کنید. شاید جواب گرفتید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در ژانویه 07, 2012, 07:51:50 قبل از ظهر
تنظیم‌های کجا را تغییر دادید؟
من عکس از نسخه‌ی خودم که آخرین نسخه است و منوی کلیک راست را ضمیمه کردم.
نقل قول از: masih در ژانویه 07, 2012, 08:21:41 قبل از ظهر
از کلیک راست+Ctrl استفاده کنید. شاید جواب گرفتید.
در آخرین نسخه‌ی TeXLive میانبرش کلیک راست هست.