• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تفاوت فونت انگلیسی با استفاده از \lr و \verb!

نویسنده monamomeni, فبریه 18, 2012, 10:12:05 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

monamomeni

سلام به همه دوستان

توی تالار موارد زیادی از نوشتن کلمات انگلیسی در متن فارسی هست، من با الگوی پایان نامه دانشگاه تبریز کار میکنم، وقتی بیشتر از چند کلمه رو انگلیسی مینویسم با دستور :
\verb! an example!
وارونه در خروجی ظاهر میشه، اما وقتی از دستور:
\lr{an example}
استفاده میکنم درسته ولی با فونت متفاوتی تایپ میشه (فکر کنم کامپیوتر مدرن)

اگر بخوام با همون فونت typewriter کلمات در جهت درست نشون داده بشه توی کدوم فایل باید فونت رو تنظیم کنم؟ فایل command.tex، tabriz_thesis.tex ؟

امکان داره یک مثال بزنید؟ من خیلی تجربه ام توی Xepersian کمه
ممنونم

هادی صفی‌اقدم

اگر فایل نمونه میذاشتید خیلی عالی میشد.
همه ی دستورات لاتک در زی‌پرشین هم جواب بدهو من که ندیدم جواب نده. (اگه هست من ندیدم.)
شما راهنمای لاتک ترجمه‌ی دکتر امید علی را ببینید.
برای این کار اگر تک‌لایو دارید در cmd بزنید:

texdoc lshort-persian
برای محیط ورباتیم دو روش را من می‌دونم:

\LRE{\verb+aaaaaaaa+}
و

\begin{verbatim}
aaaaaaaaaa
\end{verbatim}
تغییر فونت در فایل commands نیست.

هادی صفی‌اقدم

monamomeni

از کمکتون ممنونم. توی پستهای دیگه LTR رو دیده بودم ولی متوجه کاربردش نشده بودم. از کد شما یاد گرفتم.
البته منظورم این بود که الان فونتی که با \lr نشون میده و فونتی که با \verbatim نشون میده کمی با هم فرق دارند. قصدم این بود که هر دو رو یکی کنم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: monamomeni در فبریه 18, 2012, 11:03:52 بعد از ظهر
از کمکتون ممنونم. توی پستهای دیگه LTR رو دیده بودم ولی متوجه کاربردش نشده بودم. از کد شما یاد گرفتم.
البته منظورم این بود که الان فونتی که با \lr نشون میده و فونتی که با \verbatim نشون میده کمی با هم فرق دارند. قصدم این بود که هر دو رو یکی کنم.
راهنمای بسته‌ی verbatim را اگه ببینید دستور ‪\verbatim@font‬ را تعریف کرده که برای کار شما هست فکر کنم.

هادی صفی‌اقدم

من که نگاه کردم باید دستور زیر را استفاده کنید:

\makeatletter
%\renewcommand{\verbatim@font}{\normalfont\normalsize}‎
\renewcommand{\verbatim@font}{‎\normalfont%\ttfamily
\hyphenchar\font\m@ne
\@noligs}
\makeatother

امیدوارم جواب اشتباه نداده باشم. اگر دوستان ایرادی دیدند بیزحمت بگید.