• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل تایپ تابع دو ضابطه ای

نویسنده tabaee, مارس 03, 2012, 03:54:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

tabaee

سلام.فرمان نوشتن تابع دو ضابطه ای را دارم اما برای تعریف تابع لازم است قسمت هایی را فارسی بنویسم. حروف فارسی را برعکس نمایش می دهد.

حسن ذاکری

نقل قول از: tabaee در مارس 03, 2012, 03:54:19 بعد از ظهر
سلام.فرمان نوشتن تابع دو ضابطه ای را دارم اما برای تعریف تابع لازم است قسمت هایی را فارسی بنویسم. حروف فارسی را برعکس نمایش می دهد.

علت اینه که cases و کلاً محیط ریاضی به صورت چپ به راست حروفچینی می‌شوند و طبیعتاً متن فارسی در آن‌ها برعکس ظاهر می‌شود. برای حل این مشکل، متن فارسی مورد نظر را به شکل

\rl{متن‌ فارسی}

بنویسید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

tabaee

من قسمت تابع دو ضابطه ای رو کپی کردم.اما چون زیاد با این برنامه کار نکرده ام،ممکن است فایل ناقص باشد

حسن ذاکری

نقل قول از: tabaee در مارس 03, 2012, 08:16:16 بعد از ظهر
من قسمت تابع دو ضابطه ای رو کپی کردم.اما چون زیاد با این برنامه کار نکرده ام،ممکن است فایل ناقص باشد

سلام
۱. فایلی که فرستادین پر از خطا است. لطفا در مورد مثال کمینه دقت کنید که تا حد امکان فایل بدون خطا اجرا شود.
۲. چندتا از دستورات مقدمه اضافی هستند
۳. بسته زی‌پرشین به طور خودکار bidi را فراخوانی می‌کند و فراخوانی مججد اشتباه است.
۴. برای تابع دو ضابطه‌ای از محیط cases‌ استفاده کنید.
۵. برای نوشتن متن در محیط ریاضی از دستور \textاستفاده کنید. یعنس rl را داخل text بگذارید.
۶. مثال شما را تصحیح کرده و ضمیمه می‌کنم
۷. نیاز به فراخوانی بسته amsmath نیز می‌باشد.
۸. من از فرمول شما چیزی متوجه نشدم که چگونه قرار است حروفچینی شود (چون فایل شما اجرا نشد)، اما مطابق مثال ضمیمه می‌توانید فرمول دلخواه خودرا تایپ کنید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.