• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

می خوام صفحه اول، فاقد شماره باشه

نویسنده قله بلند, مارس 27, 2012, 05:07:58 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

قله بلند

سلام
من این مطلب رو جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

من می خوام صفحه اول فصل ها که فقط حاوی عنوان فصل هست، فاقد شماره باشه ولی صفحه بعدش که مطالب اون فصل می آید، از شماره مثلاْ دو شروع بشه. چه کار باید بکنم؟

و اینکه می خوام قلمی که برای شماره صفحه در نظر گرفته می شه رو خودم تعیین کنم. آخه یکی از صفحه ها، ضخیم می خوره و صفحات دیگه، متعادله.

متشکرم

هادی صفی‌اقدم

دستور زیر را دقیقا بعد از دستور chapter قرار دهید:

\thispagestyle{empty}

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: قله بلند در مارس 27, 2012, 05:07:58 بعد از ظهر
سلام
من این مطلب رو جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

من می خوام صفحه اول فصل ها که فقط حاوی عنوان فصل هست، فاقد شماره باشه ولی صفحه بعدش که مطالب اون فصل می آید، از شماره مثلاْ دو شروع بشه. چه کار باید بکنم؟
بسته ‎fancyhdr‎ رو فراخوانی و کد پایین رو قبل از \begin{‎document}‎‎ قرار بدین تا  بعد از شروع هر فصل‏، اثر دستور هادی جان، بصورت خودکار انجام بشه.

‎\let\origchapter\chapter‎
\renewcommand*{‎\chapter‎}{%
  ‎\fancypagestyle{plain}{%‎
  ‎  \fancyhf{}‎%
    ‎\renewcommand{\headrulewidth}{0pt}‎%
    ‎\renewcommand{\footrulewidth}{0pt}‎%
  }%
‎\origchapter‎
}‎‎

نقل قول از: قله بلند در مارس 27, 2012, 05:07:58 بعد از ظهر
و اینکه می خوام قلمی که برای شماره صفحه در نظر گرفته می شه رو خودم تعیین کنم. آخه یکی از صفحه ها، ضخیم می خوره و صفحات دیگه، متعادله.
من این چیزی رو که شما می‌گین تا حالا ندیدم. می‌تونین با یه مثال (فایل) کوچیک‏، این مشکل رو نشون بدین؟ البته در یه موضوع جدید و نه در اینجا.