• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تجربه شخصی خودم از مواجه شدن با کاراکترهای نامرئی و غیرقانونی

نویسنده وحید دامن‌افشان, جون 17, 2012, 04:38:34 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

وحید دامن‌افشان

چند روز پیش که می‌خواستم کدهای مربوط به اضافه کردن همون ۳ خط هشدار مربوط به صفحه پست زدن رو به فایل post.template.php اضافه کنم، با وجود اینکه از درست بودن کدها مطمئن بودم، اما با خطا روبرو می‌شدم و تالار به‌کلی از کار می‌افتاد (و به مرز جنون رسیدم) تا اینکه موضوع رو توی فروم رسمی SMF مطرح کردم. یکی از کاربران بهم گفتش که توی کد موردنظرم، کاراکترهای نامرئی (و بنابراین غیرقانونی) وجود دارن که برای نرم‌افزار SMF قابل پردازش نیستن. منم مجبور شدم به جای کپی/پیست کردن کد توی فایل بالا، همه رو دستی دوباره تایپ کنم. جالب اینجا بود که کد رو توی notepad, wordpad, notepad+ +, word و حتی texmaker هم باز کردم؛ اما هیش‌کدومشون نتونستن اون کدهای نامرئی رو نشون بدن. اینا رو گفتم تا بگم بعضی مواقع با اینکه فایل‌های متنی‌مون از لحاظ ساختاری، هیچ مشکلی ندارن، اما ممکنه حاوی یک یا چند کاراکتر نامرئی باشن که باعث درست اجرا نشدن و یا اصلاً اجرا نشدن فایل‌هامون بشن. بنابراین در چنین موقعیت‌هایی بهتره یه بار از اول بشینین و کد رو این‌بار خودتون دستی تایپ کنین تا شاید مشکل حل بشه.

vafa

احتیاجی به دستی نوشتن نیست. از ویرایشگری استفاده کن که بتونه این کاراکترها رو نشون بده مثل vim.