• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

برجسته‌سازی رنگی کلمات کلیدی زی‌پرشین در TeXworks

نویسنده sarigalin, جون 21, 2012, 11:43:57 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

sarigalin

اگر از TeXworks برای نوشتن متون تک فارسی استفاده می‌کنید. حتما تا حالا متوجه شده‌اید که برجسته‌سازی رنگی(highlight) فرمان‌های فارسی مانند \شروع{شکل} یا \پایان{شکل} انجام نمی‌شود. خوشبختانه TeXworks این اجازه رو به ما میده‌ که تنظیماتش رو برای افزایش قابلیت‌هاش تغییر بدیم. من سعی کردم با افزودن چند خط به فایل syntax-pattern.txt که فرمت و رنگ‌بندی فرمان‌ها را مشخص می‌کند، قابلیت تشخیص فرمان‌های زی‌پرشین را به این ویرایشگر اضافه کنم.

مراحل کار ساده است:

دانلود  فایل تنظیمات جدید برای برجسته‌سازی رنگی فرمان‌های زی‌پرشین در TeXworks
    یافتن مسیر پوشه منابع برنامه TeXworks (از منوی Help گزینه Settings and Resources... را انتخاب کنید)
    کپی و جایگزینی این فایل در پوشه configuration
    بستن و باز کردن برنامه برای اعمال شدن تغییرات

حال اگر فایل نمونه‌ای از متن تک با زی‌پرشین داشته باشید، رنگ‌بندی فرمان‌ها به صورت شکل زیر خواهد بود:

(کل مطلب رو در وبلاگم گذاشته‌ام http://sarigalin.ir/blog/texworks-highlight-xepersian/)

هادی صفی‌اقدم

خیلی جالب.
آیا می‌تونید با مولف تک‌ورکس تماس بگیرید و اینو بهشون بگید؟

sarigalin

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 21, 2012, 11:46:26 قبل از ظهر
خیلی جالب.
آیا می‌تونید با مولف تک‌ورکس تماس بگیرید و اینو بهشون بگید؟
سعی می‌کنم باهاشون تماس بگیرم.