• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

دانلود زی پرشین

نویسنده ايليا 1386, جولای 07, 2012, 11:40:18 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

ايليا 1386

سلام
ببخشید باز مزاحم شدم
اگه بخوام زی پرشین دانلود کنم
از
http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=40&Itemid=78
کدومش دانلود کنم. اگه زیادم راهنمایی کنید ممنون

هادی صفی‌اقدم

سلام
اگر فقط بسته ی زی‌پرشین را می‌خواهید دانلود کنید، از لینک اولی یعنی «زی‌پرشین در CTAN (دانلود بسته)» باید دانلود کنید.

اما فکر کنم منظور شما این نیست. چون خیلی وقته که زی‌پرشین به توزیع‌های Tex اضافه شده و اگر شما توزیع‌ TeXی نصب کنید، زی‌پرشین هم نصب خواهد شد.
اگر این بود منظورتو، از پست زیر می‌تونید تک‌لایو را دانلود کنید که توزیع‌ TeX خوبی هست و بسته ی زی‌پرشین را هم داره.
روش‌های دانلود و آپدیت مخزن (دی‌وی‌دی) تک‌لایو

هادی صفی‌اقدم

ايليا 1386

وقتی دانلود می زنم دوتا دانلود میاد اولی بزنم یا دومی

هادی صفی‌اقدم

فرقی نداره.
اوّلی از میرور نزدیک هست.
دومی از کمبریج.

هادی صفی‌اقدم

یادم رفت بگم که فقط دانلود زی‌پرشین برای استفاده کافی نیست.
مثلا باید بسته ی bidi هم دانلود بشه و نصب بشه و بعضی‌ بسته‌های مرتبط یا بهتر از اون، کلّ توزیع TeX آپدیت بشه.

دیداب

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 07, 2012, 08:42:52 بعد از ظهر
یادم رفت بگم که فقط دانلود زی‌پرشین برای استفاده کافی نیست.
مثلا باید بسته ی bidi هم دانلود بشه و نصب بشه و بعضی‌ بسته‌های مرتبط یا بهتر از اون، کلّ توزیع TeX آپدیت بشه.
با سلام
میبخشین اگه سوالم  ابتدایی ولی حالا که نسخه جدید bidi 11.161  اومده و من قبلا نسخه ۲۰۱۲ تک لایو رو نصب دارم آیا از طریق update TeX Live  این ورژن bidi اضافه میشه ؟ اگه نمیشه چیکار باید انجام بدم که بتون این up date رو داشته باشم

ابوالفضل دیانت

با سلام
سلسله مراتب مخازن CTAN را دوستان بیشتر می دانند ولی تا اون جایی که فهمیدم اگر کسی بسته ای بنویسد اول می رود مخازن dante
سپس بعد از گذشت مدتی (در حد چند روز)  به مخازن دیگر نیز می رود. اگر شما می خواهید سریع تر نسخه های جدید را دانلود کنید مخازن dante را انتخاب کنید
یعنی در قسمت تعیین مخزن texlive‌ یکی از مخازن dante را وارد کنید.

دیداب

نقل قول از: Temp در جولای 09, 2012, 10:35:26 بعد از ظهر
سلسله مراتب مخازن CTAN را دوستان بیشتر می دانند ولی تا اون جایی که فهمیدم اگر کسی بسته ای بنویسد اول می رود مخازن dante
سپس بعد از گذشت مدتی (در حد چند روز)  به مخازن دیگر نیز می رود. اگر شما می خواهید سریع تر نسخه های جدید را دانلود کنید مخازن dante را انتخاب کنید
یعنی در قسمت تعیین مخزن texlive‌ یکی از مخازن dante را وارد کنید.
میتخشید من درست متوجه شدم  یعنی منظورتون اینه اگه عجله ندارم میتونم صبر کنم بعد از طریق همین up date TeX Live خودش میاد؟

ابوالفضل دیانت

معمولا TEXLIVE شما یک مخزن پیش فرض دارد که مخازن عادی CTAN است و اگر عجله ندارید صبر کنید آپدیت هایش می آید. ولی این که چند روز طول می کشد آقای کارن‌پهلو بهتر می دانند.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: دیداب در جولای 09, 2012, 10:27:05 بعد از ظهر
با سلام
میبخشین اگه سوالم  ابتدایی ولی حالا که نسخه جدید bidi 11.161  اومده و من قبلا نسخه ۲۰۱۲ تک لایو رو نصب دارم آیا از طریق update TeX Live  این ورژن bidi اضافه میشه ؟ اگه نمیشه چیکار باید انجام بدم که بتون این up date رو داشته باشم
الان نسخه‌ی ۱۱.۱۶۱ روی ctan هست و اگر با texlive manager، تک‌لایوتون را آپدیت کنید، این بسته را به صورت اتوماتیک میگیره.

پست «روش‌های آپدیت تک‌لایو نصب شده» را هم در این مورد نوشتم.

دیداب

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 12, 2012, 01:54:33 بعد از ظهر
الان نسخه‌ی ۱۱.۱۶۱ روی ctan هست و اگر با texlive manager، تک‌لایوتون را آپدیت کنید، این بسته را به صورت اتوماتیک میگیره.

پست «روش‌های آپدیت تک‌لایو نصب شده» را هم در این مورد نوشتم.
ممنون آقای صفی اقدم من از راه اول شما که TeX Live Manager بود رفتم و یه سری از فایل ها رو update کرد ولی هنوز وقتی توی run , texdoc bidi می زنم راهنماش Version 11.157 هستش یعنی هنوز این update موجود نیست؟

هادی صفی‌اقدم

یکبار دیگه با command prompt آپدیت کنید. امیدوارم این دفعه آپدیت بشه.
چون با command prompt بهتر آپدیت میشه.

دیداب

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 12, 2012, 09:34:42 بعد از ظهر
یکبار دیگه با command prompt آپدیت کنید. امیدوارم این دفعه آپدیت بشه.
چون با command prompt بهتر آپدیت میشه.
ممنون .هیچ فرقی نکرد هنوز همونطور نمی دونم شاید باید صبر کرد