• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قلم MBZ Lotus

نویسنده زهرا, ژانویه 17, 2010, 01:05:56 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

آقای مسعود بابایی‌زاده قلمی به اسم MBZ Lotus طراحی کردند که نسخهٔ تغییریافتهٔ قلم B Lotus است و کیفیت بسیار بالایی دارد. برای مثال فایل PDF ضمیمه شده را که با گزینهٔ کشیده زی‌پرشین تهیه شده است را نگاه کنید. بنا به درخواست آقای بابایی‌زاده این قلم را برای دانلود قرار نداده‌ام، قرار است ایشان تا سه هفتهٔ دیگر نسخهٔ تکمیل شدهٔ قلم را برایم بفرستند و من هم آن را برای شما قرار خواهد. در این قلم همچنین صفر تو خالی هست.

peyman

ببخشید. این قلم هنوز آماده نشده؟

امیرمسعود

الان که pdf را به اندازهٔ 400% بزرگ کردم، می‌بینم که شبیه مشکلی که قلم‌های سری ایکس با Kashida داشتند (اینجا)، این قلم هم دارد. البته خیلی کمتر است و به زحمت به چشم می‌آید.

مدیریت: تصحیح لینک ویکی

محسن شریفی تبار

با سلام.

ببخشید این قلم هنوز آماده نشده است؟ آیا مشکل کپی‌رایت برای توزیع آن وجود دارد؟

vafa

نقل قول از: محسن شریفی تبار در آگوست 16, 2010, 05:18:44 بعد از ظهر
با سلام.

ببخشید این قلم هنوز آماده نشده است؟ آیا مشکل کپی‌رایت برای توزیع آن وجود دارد؟
من که مؤلف قلم نیستم معمولاً اینگونه سؤالات را از مؤلف قلم می‌پرسند نه از اشخاص دیگر.

محسن شریفی تبار

نقل قول از: vk0.017452406437283510371 در آگوست 17, 2010, 04:55:30 بعد از ظهر
من که مؤلف قلم نیستم معمولاً اینگونه سؤالات را از مؤلف قلم می‌پرسند نه از اشخاص دیگر.

از آن جهت اینجا این سؤال را پرسیدم که در ابتدای این موضوع اشاره شده بود که تا مدتی دیگر، این قلم در اینجا توزیع خواهد شد. سه ماه قبل با مؤلف قلم تماس گرفته بودم اما پاسخ ایشان این بود که فعلا آماده توزیع نیست. آیا اطلاعات جدیدی در دست است؟

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: محسن شریفی تبار در آگوست 18, 2010, 12:46:51 قبل از ظهر
از آن جهت اینجا این سؤال را پرسیدم که در ابتدای این موضوع اشاره شده بود که تا مدتی دیگر، این قلم در اینجا توزیع خواهد شد. سه ماه قبل با مؤلف قلم تماس گرفته بودم اما پاسخ ایشان این بود که فعلا آماده توزیع نیست. آیا اطلاعات جدیدی در دست است؟
زمانی که ایشون قلم رو به من دادند به مشکلاتی در مورد مجوز انتشار آن اشاره کردند، که این موضوع هم به قبل از سه ماه پیش برمی‌گردد.
اما اگر مشکل حل شده بود احتمالا تا بحال شاهد انتشار این قلم می‌بودیم.

vafa

نقل قول از: محسن شریفی تبار در آگوست 18, 2010, 12:46:51 قبل از ظهر
حدود یک ماه پیش که من با آقای بابائی‌زاده تماس داشتم، ایشان گفتند که در حال حل مشکل مجوز هستند و همچنین تغییرات کوجکی را می‌خواهند در قلم بدهند برای مثال می‌خواستند صفر فارسی آن را کمی بزرگتر کنند. در ر حال بهتر است شما با خوشان تماس بگیرید.