• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نصب فارسی‌تک روی MikTeX 2.8

نویسنده مهدی امیدعلی, سپتامبر 23, 2009, 01:40:16 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

من فارسی‌تک را روی میک‌تک ۲.۸ نصب نکرده‌ام ولی به شما پیشنهاد می‌کنم که در فاصله‌ای که انشاءالله مشکلتان برطرف می‌شود، زی‌پرشین را امتحان کنید. من که قبلاً با فارسی‌تک کار کرده‌ام لیکن الان آنرا روی دستگاهم ندارم و با زی‌پرشین کار می‌کنم. اگر مایل به شروع به کار با زی‌پرشین بودید و سؤالی داشتید در قسمت مربوطه مطرح فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

سلام دکتر اميد علي
فايل ۲- نسخه نصب شده فارسی‌تک روي سرور پيدا نميشه مثل اينکه حذف شده است. بيزحمت لينک را پديت بفرماييد

مهدی امیدعلی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در آپریل 12, 2010, 06:37:01 بعد از ظهر
سلام دکتر اميد علي
فايل ۲- نسخه نصب شده فارسی‌تک روي سرور پيدا نميشه مثل اينکه حذف شده است. بيزحمت لينک را پديت بفرماييد
متاسفانه فایل رو نمی‌تونم روی سایت آپلود کنم. اگر امکان داشت این کار رو انجام می‌دم و آدرس جدید رو اعلام می‌کنم.

هادی صفی‌اقدم

دکتر امید علی:

اگه میخواهید من فایل را در 4shared آپلود کنم و لینکش را بفرستم برایتان؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مهدی امیدعلی در سپتامبر 23, 2009, 01:40:16 بعد از ظهر
ابتدا یک نسخه نصب شده از فارسی‌تک را از لینک زیر دریافت کنید و به طریقی که در راهنما آمده است عمل کنید. فرض بر این است که تنها میک‌تک ۲.۸ روی سیستم شما نصب است.

۱- راهنمای نصب

۲- نسخه نصب شده فارسی‌تک

آیا با نصب فارسیتک روی میک‌تک 2.8 قادر به استفاده از دستورات لاتک با نسخه های بالاتر از آنچه که وقتی روی میک تک 2 نصب میشد (LaTeX Version 2.09) هستیم یا دستمان در استفاده از دستورات بیشتر باز نمی شود؟

ممنون میشم جواب بدهید.

لینک فایل هنوز خراب است

vafa

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جون 09, 2010, 12:04:27 بعد از ظهر
آیا با نصب فارسیتک روی میک‌تک 2.8 قادر به استفاده از دستورات لاتک با نسخه های بالاتر از آنچه که وقتی روی میک تک 2 نصب میشد (LaTeX Version 2.09) هستیم یا دستمان در استفاده از دستورات بیشتر باز نمی شود؟

ممنون میشم جواب بدهید.

لینک فایل هنوز خراب است
من می‌توانم یک سنگ را تا فضای ۲ متر پرتاب کنم و قدرتم بیشتر از این نیست. حالا به فضای بزرگتری می‌روم و حالا سنگ را می‌توانم تا ۴ متر پرتاب کنم!

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا در جون 09, 2010, 12:08:34 بعد از ظهر
من می‌توانم یک سنگ را تا فضای ۲ متر پرتاب کنم و قدرتم بیشتر از این نیست. حالا به فضای بزرگتری می‌روم و حالا سنگ را می‌توانم تا ۴ متر پرتاب کنم!

وفا جان، یک دفعه سقف نداشته باشه و سنگه به وضع بدی برنگرده پایین  ;D :-*

من یک راهنما از دوستان گرفته بودم که دستورات بیشتری در آن فارسیتک میشد استفاده کرد و به این دلیل بود که روی میک تک 2.6 نصب کرده بود
حتی من بسته هایی که اون قادر به فراخوانی و استفاده از آنها بود را روی فارسیتک که روی میک تک 2 نصب شده بود را نتوستم استفاده کنم. بخاطر این با پیش زمینه فکری اون پرسیدم

vafa

negar_167

سلام
می خواستم از این جا فارسی تک روی میک تک 2.8 رو نصب کنم ولی لینک "نسخه نصب شده فارسی تک" خراب هست.
اگر ممکنه فایل رو دوباره آپلود کنید.
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: negar_167 در جون 25, 2010, 05:05:17 بعد از ظهر
سلام
می خواستم از این جا فارسی تک روی میک تک 2.8 رو نصب کنم ولی لینک "نسخه نصب شده فارسی تک" خراب هست.
اگر ممکنه فایل رو دوباره آپلود کنید.
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.

ایجاد کننده این روش نصب جناب دکتر امید علی هستند. اگه اجازه بدهند من آپلودش می‌کنم

هادی صفی‌اقدم

با اجازه دکتر امید علی، لینک دانلود فایل localtexmf و راهنمای نصبش:

http://www.4shared.com/file/kc867fiA/localtexmf.html

http://www.4shared.com/document/D1yuPCUf/installation_Install_Farsitex_.html

بعد از کلیک روی لینکها در صفحه‌ی باز شده روی دکمه Download Now کلیک کنید و منتظر بمانید تا شمارنده تمام شود و دکمه Download file now ظاهر شود و رویش کلیک کنید تا دانلود شود.
موفق باشید

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مهدی امیدعلی در نوامبر 04, 2009, 02:13:32 بعد از ظهر
آیا می‌تونید فایل
C:\localtexmf\doc\persian\farsitex\base\ftexthes\ftexthes.ftxرو اجرا کنید و فایل پی‌دی‌اف خروجی رو ببینید؟فایلتون رو در جای دیگه ذخیره کنید و بعد اون رو اجرا کنید. آیا باز هم مشکل دارید؟

localtexmf‌ من اصلا پوشه doc ندارد!!! . من روش جنابعالی را نتونستم تا الان عملی کنم. بیزحمت راهنمایی بفرمایید. با تشکر قبلی

هادی صفی‌اقدم

به نظرم فایل localtexmf که من دارم نسخه قدیمی تر هست و پوشه doc را نداره. از اعضا کسی میتونه localtexmf را که پوشه doc داره و نسخه جدیدتر هست را برام بفرسته؟
با تشکر قبلی

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جولای 04, 2010, 04:32:49 بعد از ظهر
به نظرم فایل localtexmf که من دارم نسخه قدیمی تر هست و پوشه doc را نداره. از اعضا کسی میتونه localtexmf را که پوشه doc داره و نسخه جدیدتر هست را برام بفرسته؟
با تشکر قبلی
امیدوارم این لینک استفاده بشه و خوشحالم از اینکه بعد از مدتها دوباره به فکر تموم کردن این راه نیمه تموم افتادید.
اما بنده بعد از نصب میک تک2.8 و یک سری تغییرات می تونم فایلها رو ران کنم ولی متاسفانه خروجی dvi ندارم ولی نسخه pdf ایجاد شده قابل رویت است البته متن فارسی آن خیلی نا مفهوم است هر چند عبارات ریاضی آن کاملا واضح است از دوستان خواهش می‌کنم اگر چاره‌ای یافتند حتما راهنمایی فرمایند.
http://www.4shared.com/file/nxHC3i0i/localtexmf.html
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: سید مهدی موسوی در جولای 11, 2010, 11:29:05 بعد از ظهر
امیدوارم این لینک استفاده بشه و خوشحالم از اینکه بعد از مدتها دوباره به فکر تموم کردن این راه نیمه تموم افتادید.
اما بنده بعد از نصب میک تک2.8 و یک سری تغییرات می تونم فایلها رو ران کنم ولی متاسفانه خروجی dvi ندارم ولی نسخه pdf ایجاد شده قابل رویت است البته متن فارسی آن خیلی نا مفهوم است هر چند عبارات ریاضی آن کاملا واضح است از دوستان خواهش می‌کنم اگر چاره‌ای یافتند حتما راهنمایی فرمایند.
http://www.4shared.com/file/nxHC3i0i/localtexmf.html
اما یه نمونه کوتاه از نتیجه اجرا روی win 7 رو از لینک زیر بگیرید.
http://www.4shared.com/file/U1QoNMWK/sa313ma.html
با راهنمایی دوستان و گذاستن \pdfoutput=0 در اول نمونه  تمام مشکلات حل شد برای تست کردن دوستان می‌توانند فایل  مورد نظر خود را لینک بدهند.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.