• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نصب فارسی‌تک روی MikTeX 2.8

نویسنده مهدی امیدعلی, سپتامبر 23, 2009, 01:40:16 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

حميد موسوی

بله فايل مربوطه اجرا شد ولی من با فايل خودم مشکل دارم البته قبلاً که رو ميک تک 2.7 نصب کرده بودم با اين فايل مشکل نداشتم فايل را ضميمه کردم.
متشکرم

مهدی امیدعلی

برای من که بدون مشکل اجرا شد. این هم حاصل اجرای آن

حميد موسوی

من ميک تک و localtexmf  را روی ِD نصب کردم البته نبايد مشکلی باشد مگر پيش فرض دستوری روی C تعريف شده باشد. قبلاً روی پارتيشن C که ويندوز روی آن نصب بود نصب کرده بودم و مشکل نداشتم. نميدانم تا حالا به اين مشکل برخورد نکرده بودم

مهدی امیدعلی

نقل قول از: حميد موسوی در نوامبر 05, 2009, 10:35:45 قبل از ظهر
من ميک تک و localtexmf  را روی ِD نصب کردم البته نبايد مشکلی باشد مگر پيش فرض دستوری روی C تعريف شده باشد. قبلاً روی پارتيشن C که ويندوز روی آن نصب بود نصب کرده بودم و مشکل نداشتم. نميدانم تا حالا به اين مشکل برخورد نکرده بودم
نه نباید ربطی داشته باشد. من هم گاهی اوقات همین مشکل را دارم و با انتقال فایل مشکلم حل می‌شه.

حميد موسوی

مشکل از فايلهای localtexmf است من فارسی تک خودم رو داخل فلدر مربوطه کپی کردم درست شد فقط الآن مشکل در اديتور فارسی تک هست که محتويات فايل رو نشون نميده.
حجم فايل بيش از ظرفيت پذيرش اين ايميل است به ميل شخصی شما ارسال ميکنم

ORANG

بالاخره مشكل نصب فارسي تك بر روي ميك تك حل شد يا خير؟ من كه تمام موارد گفته شده در اين تاپيك را انجام دادم حتي بر روي كامپيوتر نو هم نصب كردم  اما نتيجه نگرفتم.

مهدی امیدعلی

نقل قول از: ORANG در دسامبر 28, 2009, 10:48:10 قبل از ظهر
بالاخره مشكل نصب فارسي تك بر روي ميك تك حل شد يا خير؟ من كه تمام موارد گفته شده در اين تاپيك را انجام دادم حتي بر روي كامپيوتر نو هم نصب كردم  اما نتيجه نگرفتم.
از اول هم مشکلی وجود نداشت. اگر از روی دی‌وی‌دی من این کار را کرده باشید خواهید دید که مشکلی وجود ندارد. فقط باید تمام مراحل را دقیقا انجام دهید. ضمنا هیچ میک‌تک دیگری روی سیستم شما نباشد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مهدی امیدعلی در نوامبر 04, 2009, 02:13:32 بعد از ظهر
آیا می‌تونید فایل
C:\localtexmf\doc\persian\farsitex\base\ftexthes\ftexthes.ftxرو اجرا کنید و فایل پی‌دی‌اف خروجی رو ببینید؟فایلتون رو در جای دیگه ذخیره کنید و بعد اون رو اجرا کنید. آیا باز هم مشکل دارید؟

سلام
مسیری به صورت
C:\localtexmf\doc\
اصلا وجود ندارد. یعنی پوشه doc ندارم
بیزحمت راهنمایی بفرمایید

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مهدی امیدعلی در دسامبر 30, 2009, 12:09:25 قبل از ظهر
از اول هم مشکلی وجود نداشت. اگر از روی دی‌وی‌دی من این کار را کرده باشید خواهید دید که مشکلی وجود ندارد. فقط باید تمام مراحل را دقیقا انجام دهید. ضمنا هیچ میک‌تک دیگری روی سیستم شما نباشد.

من برای تست «فارسیتک نصب شده روی میک تک »2.8 از قایل «راهنمای استفاده از فارسیتک» استفاده کردم ولی eror زیر را می‌دهد
بیزحمت راهنمایی بفرمایید چند ماه هست که این مشکل درست نشده است

مهدی امیدعلی

این عکس در کدام مرحله از مراحل نصب گرفته شده است؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مهدی امیدعلی در ژانویه 08, 2010, 09:41:47 بعد از ظهر
این عکس در کدام مرحله از مراحل نصب گرفته شده است؟

سلام دکتر امید علی. ممنون که جواب می دهید
این عکس موقع کامپایل فایل فارسیتک «راهنمای استفاده از فارسیتک» گرفته شده است. موقع نصب گرفته نشده است.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

فایل راهنمایی را هم که موقع کامپایل این ارور را می دهد را ضمیمه کرده ام

مهدی امیدعلی

این اشکال از فایلت است نه از نصب. محتویات فایل preamble.ftx رو معلوم نیست از کجا کپی و پیست کردی که در فارسی‌تک شناخته شده نیست.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مهدی امیدعلی در ژانویه 09, 2010, 01:28:53 قبل از ظهر
این اشکال از فایلت است نه از نصب. محتویات فایل preamble.ftx رو معلوم نیست از کجا کپی و پیست کردی که در فارسی‌تک شناخته شده نیست.

این فایلی که کامپایل کرده ام و ضمیمه کرده بودم فایل راهنمای استفاده از فارسیتک بود که هیچ تغغیری نداده ام و همین فایل بر روی نسخه ی فارسیتکی که روی میک تک 2 نصب می شود و قدمی هم هست به خوبی بدون ارور کامپایل می شود.
حتی یک فایل یک صفحه ای که شامل استایل و یک سطر مطلب هست هم در این فارسیتک کامپایل نمی شود.

هیچکدام از فایلهایی که من در فارسیتک 9.1 که روی میک تک 2 تایئ کرده ام در این فارسیتک اجرا نمی شوند.
تمام مراحل نصب را مو به مو روی یک ویندوز جدید که هیچ برنامه دیگری هم رویش نصب نمود امتحان کردم ولی باز جواب نداد و مشکل از نصب نیست
بیزحمت راهنمایی بفرمایید. با تشکر قبلی

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: مهدی امیدعلی در ژانویه 09, 2010, 01:28:53 قبل از ظهر

این فایل در کنار فایل راهنمای استفاده از فارسیتک بود.
این فایل روی فارسیتکی که روی میک تک ۲ نصب میشود قشنگ خروجی میدهد و ارور نم دهد. روی میک تک 2.8 اجرا نمی شود
قاعدتا فایلی که روی فارسیتک قدیمی کار می کند روی این جدیده هم جواب بدهد
بیزحمت راهنمایی بفرمایید

sa313ma

سلام
جناب امید علی
مشکلی را که دیگر دوستان دارند بنده هم دارم و متاسفانه تا کنون هیچ راه حلی برای آن پیدا نکردم اما آنچه لازم به ذکر است این است که اولا من در فرآیند استخراخ فایلهای فشرده زمان نصب 4 خطا مشاهده می کنم که شمایل آنها را در عکس 1 پیوست کردم و بعد از نصب هم با اروری شبیه بقیه دوستان روبه رو می شوم که در عکس 2 آنرا ارسال کردم ویک مطلب دیگر اینکه فایلی را که به آقای موسوی آدرس داده بودید در مسیر مربوطه نیست، در ضمن من هم از روی dvd خودتان فارسی تک را نصب کردم و بعد از چند ماه سرگردانی جهت نصب بالاخره مزاحمتان شدم امیدوارم فرصت راهنمائی داشته باشید و ممنون و متشکرم.