• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سوال درباره ارائه پایان نامه

نویسنده bahar.1367, آگوست 23, 2012, 04:09:20 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahar.1367

سلام. نمیدونم سوالم رو میتونم اینجا بپرسم یا نه :-[  ولی خب بی ربط هم نیست. راهنمایی میخوام و مشورت
ما که پایان ناممون رو با زی پرشین نوشتیم، بهترین صورتی که میشه واسه جلسه دفاع اون رو ارائه بدیم چطوری هست؟ پیشنهاد شما چیه؟ بعضی ها گفتن bemear . ولی گفتن یه سری ایراداتی هم داره... و البته گفتن خیلی ساده هم میشه. من اطلاعاتی در این زمینه ندارم قسمت bemear  هم نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم
ایا با چیز دیگه ای هم میشه بهتر نوشت؟؟ و اینکه من دیدم دوستانی رو که از pdf کارشون عکس گرفتن و کلا با پاورپوینت کار کردن و عکس ها رو گذاشتن. برای عکس گرفتن هم از چیز خاصی استفاده میشه؟؟؟ یعنی منظورم اینه که چیزی هست که فایل مارو مستقیم به عکس تبدیل کنه؟ اخه کیفیت خیلی بالایی داشت.

ببخشید اگه سوالم یکم بی ربط بود! ولی خب این هم یه ربط هایی به ادامه کارهامون داره که با زی پرشین نوشتیم... و اینکه شماها بهتر میدونین چه کاری میشه ارائه انجام داد.
خواستم راهنمایی بگیرم.
ممنونم ازتون

mostafa

من دو راه حل به ذهنم میرسه:

- اگر میتونید گلیمتون را با لاتک از آب بکشید بیرون اونوقت میتونید تمام ارائه رو با لاتک انجام بدید و برای اینکار بسته هایی وجود داره: مثل beamer و غیره.

- راه حل بعدی استفاده از power-point به همراه لاتک است. در این روش ارائه رو با power-point تهیه میکنید و میتونید از افکتها و امکانات آن استفاده هم کنید. در عین حال میتونید فرمولها و بعضی از دیاگرامهایی رو که با لاتک/زیپرشین نوشتید هم در اون قرار بدید. الان این ابزارها رو من توی گوگل دیدم: texpoint و iguanatex و tex4ppt. شاید ابزارهای دیگه ای هم باشه.

student

پیشنهاد من اینه که شما نمونه اسلاید دکتر امین طوسی رو از سایت دانلود کنید و ببینید می تونید اجراش کنین یا نه. چون بعضی از دوستان دچار مشکلات عجیب موقع اجراش می شدن که توی تالار هم نتونستن مشکلشون رو رفع کنن! اگه از نظر اجرا مشکل نداشته باشین بدون ترس سراغ تهیه اسلاید به کمک بیمر بروید. قابل مقایسه با سایر اسلایدها نیست. امیدوارم دفاع خوبی داشته باشین

bahar.1367

نقل قول از: student در آگوست 23, 2012, 10:42:56 بعد از ظهر
پیشنهاد من اینه که شما نمونه اسلاید دکتر امین طوسی رو از سایت دانلود کنید و ببینید می تونید اجراش کنین یا نه. چون بعضی از دوستان دچار مشکلات عجیب موقع اجراش می شدن که توی تالار هم نتونستن مشکلشون رو رفع کنن! اگه از نظر اجرا مشکل نداشته باشین بدون ترس سراغ تهیه اسلاید به کمک بیمر بروید. قابل مقایسه با سایر اسلایدها نیست. امیدوارم دفاع خوبی داشته باشین

ببخشید میشه بگید دقیقا کدوم نمونه رو میگید؟ اگه میشه لینکشو بزارید ببینم دقیقا کدوم رو میگید. مرسی

حسن ذاکری

استفاده از beamer شما رو با مشکلات زیادی رو برو می‌کنه، و برای حل اون مشکلات هم دست تنها خواهید بود؛ مگر اینکه بخواهید تمام ارائه را به انگلیسی انجام دهید.

برای ارائه فارسی، بهترین گزینه bidipresentation‌ است. قسمت slide رو که در تالار نگاه کنید، نمونه‌های خوبی دارد مثل
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=712.0
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: bahar_m در آگوست 24, 2012, 12:12:16 قبل از ظهر
ببخشید میشه بگید دقیقا کدوم نمونه رو میگید؟ اگه میشه لینکشو بزارید ببینم دقیقا کدوم رو میگید. مرسی
سلام.
لطفا به جای استفاده از فایل من، از فایل کوچک آماده شده توسط آقای صفی اقدم در این پســـــت استفاده فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

bahar.1367

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در آگوست 24, 2012, 08:13:08 بعد از ظهر
سلام.
لطفا به جای استفاده از فایل من، از فایل کوچک آماده شده توسط آقای صفی اقدم در این پســـــت استفاده فرمایید.
ممنونم. ولی این فایل تو سیستم من ارور میده . یه بار گفت log file not found. یه بار دیگه هم که کلا صفحه اش انگار چپه شد. رنگ ها رفت طرف راست و عددها و متن کلا قاطی شد و هیچی معلوم نبود چی نوشته.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: bahar_m در آگوست 24, 2012, 08:37:53 بعد از ظهر
ممنونم. ولی این فایل تو سیستم من ارور میده . یه بار گفت log file not found. یه بار دیگه هم که کلا صفحه اش انگار چپه شد. رنگ ها رفت طرف راست و عددها و متن کلا قاطی شد و هیچی معلوم نبود چی نوشته.
فایل log لطفا!

bahar.1367

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در آگوست 24, 2012, 11:03:03 بعد از ظهر
فایل log لطفا!
نمیاد خب . از کجا اینو بزارم . ببینید مثل عکس میاد. اصلا لوگ فایلش نمیاد که بشه گذاشت

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: bahar_m در آگوست 25, 2012, 10:36:36 بعد از ظهر
نمیاد خب . از کجا اینو بزارم . ببینید مثل عکس میاد. اصلا لوگ فایلش نمیاد که بشه گذاشت
احتمالا نصب لواپرشین‌تون تون مشکل داره.
پست «راهنمای نصب و استفاده لواپرشین (نسخه‌ی آینده‌ی زی‌پرشین)» را ببینید.

bahar.1367

ببخشید یه سوال داشتم اینجا... توی این لینک:http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=72
یه اسلایدی هستش با عنوان : [۴۲ومین کنفرانس ریاضی ایران]   محمود امین‌طوسی.   این اسلاید الان با همون bemaer  درست شده؟؟ فایل اصلیشو نمیشه بزارین که ما یاد بگیریم؟؟؟ :-[

هادی صفی‌اقدم

bahar.1367

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در آگوست 25, 2012, 10:50:24 بعد از ظهر
احتمالا نصب لواپرشین‌تون تون مشکل داره.
پست «راهنمای نصب و استفاده لواپرشین (نسخه‌ی آینده‌ی زی‌پرشین)» را ببینید.

ببخشید یه سوال دیگه . تو این سی دی تک لایو که نصب کردیم این برنامه نصب نشده مگه؟ یا اینکه اینو باید از اینجا بگیرم نصب کنم؟
ببخشید که این همه سوال پرسیدم. و ممنونم از اینکه این مدت این همه کمکم کردین :)

هادی صفی‌اقدم

اگر توزیع TeX جدیدی باشه، نصب کرده.
در Command Promp بزنید:
lualatex --version
چی پیغام میده؟

bahar.1367

من خیلی وارد نیستم ....اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم این پیغام رو داده: